Κόρα Καρβούνη: «Η Νίτσα είναι βαθιά καχύποπτη με τους άντρες»
Media

Κόρα Καρβούνη: «Η Νίτσα είναι βαθιά καχύποπτη με τους άντρες»

Αυτή η νύχτα μένει: Η σχέση τους χτίστηκε μέσα σε μια... καταιγίδα που έπληξε τις ζωές τους. Νίτσα και Ζέτα ζουν μια υπέροχη γυναικεία φιλία, που σπάνια συναντά κανείς σήμερα.

Η Κόρα Καρβούνη μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για την ηρωίδας της και τα κοινά τους στοιχεία.

«Από την πρώτη στιγμή που τη "διάβασα" είπα: "Θεέ μου, τι γοητευτικός άνθρωπος...". Και είναι γοητευτική γιατί διαθέτει πολλές πτυχές: είναι το παιδί της νύχτας που επιβιώνει, έχει χιούμορ, είναι μάγκας, αλλά μπορεί να γίνει και πολύ τρυφερή. Εκείνο όμως που με έχει γοητεύσει ιδιαίτερα είναι πως δεν έχω ξαναδεί αποτυπωμένη σε σειρά μια τέτοια γυναικεία φιλία! Συνήθως οι γυναικείες φιλίες έχουν ανταγωνισμό, στην περίπτωσή μας όμως η Νίτσα και η Ζέτα νοιάζονται στ' αλήθεια η μία για την άλλη. Ακόμα και όταν τσακώνονται, είναι από αγάπη και νοιάξιμο, και αυτό με συγκινεί βαθιά»

Μοιάζετε;

«Πολύ. Αυτοί που με ξέρουν θεωρούν πως αυτή τη φορά δεν... υποδύομαι κάτι. Για μένα είναι εύκολος ρόλος. Και η σκηνοθέτρια μου το λέει: "Κόρα, είναι η πρώτη φορά που θα δούμε... εσένα". Είμαι κι εγώ μάγκας και πληθωρική, μόνο που εγώ δεν μεγάλωσα σε λαϊκή γειτονιά, ούτε έχω τα βιώματα της Νίτσας. Έχω μεγαλώσει πιο πολύ στα πούπουλα».

Με τον Γιώργη τι θα γίνει;

«Εκείνο που μπορώ να πω είναι πως η Νίτσα όντως έχει γοητευτεί από αυτόν, γιατί μοιάζουν πολύ. Είναι και οι δυο τους αδροί και καθαροί. Τώρα, το τι θα γίνει παρακάτω, επιφυλάσσομαι. Πάντως η Νίτσα είναι βαθιά καχύποπτη με τους άντρες και γι' αυτό κιόλας προστατεύει έτσι τη Ζέτα. Εύχομαι αυτό το "κουβάρι" μέσα της να λυθεί».

Λόγω της καχυποψίας της δεν συμπαθεί τον Στρατή;

«Η Νίτσα πιστεύει πως η Ζέτα είναι ένα πλάσμα αέρινο, που δεν χωρά σε αυτά τα μαγαζιά, γιατί είναι πιο αθώα και αυθόρμητη. Και επειδή η Νίτσα δουλεύει πολλά χρόνια στη νύχτα και έχουν δει πολλά τα μάτια της, θέλει να την προστατέψει. Άρα δεν είναι πως έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τον Στρατή, απλώς είναι καχύποπτη. Από την εμπειρία της ζωής της, έχει "κλειδώσει" μέσα της ένα σενάριο, από το οποίο αδυνατεί να ξεφύγει. Άλλωστε αυτό μόνο βλέπει να πραγματοποιείται και να επαναλαμβάνεται. Για τη Νίτσα, εν ολίγοις, οι άντρες μπορούν ανά πάσα στιγμή να στη φέρουν, άρα καλύτερα να φυλάγεσαι», λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved