Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα – Η συμφωνία με τον ΣΚΑΙ
Media

Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα – Η συμφωνία με τον ΣΚΑΙ

Η αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 και η μεταγραφή της στον ΣΚΑΙ προκάλεσε πολλά σχόλια.

Η απόφαση της Φαίης Σκορδά όμως να μην ασχοληθεί στην πρωινή εκπομπή της με την ειδησεογραφία αλλά να παραμείνει πιστή στην ψυχαγωγία ήταν σαφής, γι' αυτό και, όπως φαίνεται, ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμα βήμα στον χώρο της ψυχαγωγίας, που ίσως είναι... προάγγελος για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Στη συμφωνία με τον ΣΚΑΙ σύμφβανα με το Τηλέραμα, περιλαμβάνεται και η παρουσίαση ενός βραδινού εορταστικού σόου, που θα προβληθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Τόσο η διοίκηση του σταθμού όσο και η παρουσιάστρια επιθυμούν να παρουσιάσει ένα βραδινό σόου μέσα στις γιορτές, που θα διασκεδάσει τους τηλεθεατές. Σκοπός τους είναι να υπάρχει ένας κεντρικός καλεσμένος από τη μουσική σκηνή και γύρω του να «χτιστεί» ένα ευχάριστο ψυχαγωγικό σόου, με πολλά τραγούδια, εκπλήξεις και εορταστική διάθεση.

Η προετοιμασία του θα ξεκινήσει μέσα στον μήνα, ώστε τα γυρίσματα να γίνουν λίγο πριν από τις γιορτές και κάπου εκεί ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η Φαίη Σκορδά να καλωσορίσει τους τηλεθεατές σε ένα βραδινό πρόγραμμα που ίσως και να είναι... δοκιμαστικό για το τι θέλει να κάνει τα επόμενα χρόνια.

Βέβαια η συμφωνία με τον ΣΚΑΙ είναι ότι και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη, αλλά αυτό δεν αποκλείει την παρουσίαση και μίας βραδινής εκπομπής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved