Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη, αρπαχτήκαμε στις μπουνιές»
Media

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη, αρπαχτήκαμε στις μπουνιές»

Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν: Ο Ρένος Χαραλαμπίδης ήταν σήμερα (3/11) καλεσμένος στην καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Ο ίδιος, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και αφορά σε έναν τσακωμό του με γνωστό σκηνοθέτη.

«Όχι, είμαι ύποπτος. Δεν είναι προνόμιο και μου ‘χει κάνει εντύπωση. Επειδή όντως έγιναν εγκλήματα στον χώρο μας που δικάζονται αυτή τη στιγμή, πολλές φορές αντιμετωπίζεσαι ως ένας δυνάμει βιαστής. Αυτό δε σημαίνει ότι όποιος είναι σκηνοθέτης και έχει μία δύναμη στον χώρο είναι δυνάμει και κάποιος που θα παρενοχλήσει», είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης και συνέχισε:

«Κι εγώ θύμα ήμουν από σκηνοθέτες. Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη. Δεν θα πω το όνομά του δημόσια, γιατί αρπαχτήκαμε στις δουλειές. Εγώ το έκανα να αρπαχτούμε στις μπουνιές, άλλοι άνθρωποι το υπέμειναν. Άντρας προς άντρα. Δεν είναι λοιπόν μόνο η κακοποιητική συμπεριφορά μεταξύ ανδρών προς γυναίκες. Απλώς εκεί είναι πιο πολυδιάστατο. Αυτό δεν σημαίνει πως ένας άνδρας στη δουλειά μας δεν έχει υποστεί βία».

«Δεν μου έχουν πει κάτι αλλά είναι μία ατμόσφαιρα που πλανάται μίας εν δυνάμει απειλής. Έχω λοιπόν να πω σε όλους τους φίλους και τις φίλες που είναι στον χώρο μας ότι δεν πρέπει να βλέπουν σε όλους τους εργοδότες του επαγγέλματός μας κάποιον δυνάμει παρενοχλητή. Μιλάω για τον εαυτό μου, δεν εκπροσωπώ κάποια συνομοταξία», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved