Κόκκινο Ποτάμι: Βαγγέλης Σαλεύρης: «Ο ρόλος του Ισμαήλ έχει πολλές ανατροπές»
Media

Κόκκινο Ποτάμι: Βαγγέλης Σαλεύρης: «Ο ρόλος του Ισμαήλ έχει πολλές ανατροπές»

Όπως αποκαλύπτει ο Βαγγέλης Σαλεύρης, ο οποίος υποδύεται τον Ισμαήλ στο Κόκκινο Ποτάμι «η αγάπη μπορεί να νικήσει τα πάντα».

Ο ηθοποιός μιλά στο περιοδικό Τηλεθεατή για τον ρόλο του αλλά και τι να περιμένουμε στα νέα επεισόδια.

Τι ήταν αυτό που σας κέντρισε στο ρόλο του Ισμαήλ;

«Κατ’ αρχάς, μου έκανε εντύπωση η συγκεκριμένη περίοδος, η σκληρότητα που υπήρχε. Οι σφαγές, οι διωγμοί είναι πράγματα που εύχομαι να μην τα ζήσει ποτέ ξανά η ανθρωπότητα. Στο συγκεκριμένο ρόλο είχε μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η ακροβασία που κάνει ο Ισμαήλ, ανάμεσα στην αγάπη, στο ηθικό, στο τι είναι σωστό για την πατρίδα, για τον ίδιο...».

Παρόλο που είναι θερμός πατριώτης, είναι αντίθετος με τους διωγμούς των χριστιανών. Αυτό θα του δημιουργήσει προβλήματα;

«Βρίσκεται ανάμεσα σε δύο δρόμους. Από τη μία, είναι ο δρόμος της αγάπης. Ο Ισμαήλ είναι ερωτευμένος με τη Χασμίκ, η οποία είναι Αρμένισσα και βρίσκεται υπό διωγμό στην Τουρκία. Ο άλλος δρόμος είναι η σωτηρία της πατρίδας του, της Τουρκίας. Καλείται, λοιπόν, να επιλέξει ποιον από τους δύο θα ακολουθήσει. Το δίλημμα είναι μεγάλο και αυτό είναι ενδιαφέρον τόσο για τους τηλεθεατές όσο και για μένα, που υποδύομαι το συγκεκριμένο ήρωα».

Τι να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια από τον ήρωα που υποδύεστε;

«Ο ρόλος του Ισμαήλ έχει πολλές ανατροπές. Είναι αυτά τα παιχνίδια της μοίρας, που θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του. Έχω την αίσθηση, όμως, ότι θα ξαναβρεθούν με τη Χασμίκ και θα κάνουν ακόμα μία προσπάθεια να είναι μαζί».

Υπάρχουν δυσκολίες στα γυρίσματα, καθώς πρόκειται για σειρά εποχής;

«Είναι απαιτητικά τα γυρίσματα, γιατί γίνονται όλα σε φυσικούς χώρους, όχι σε στούντιο. Είναι σκηνές με πολύ κόσμο, σκηνές με άλογα, οπότε όλο αυτό δυσκολεύει την κατάσταση, αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή τη σειρά και συνεργάζομαι με καταπληκτικούς συντελεστές. Επίσης, είναι χαρά η συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη, που είναι ένας άνθρωπος με πάθος για αυτό που κάνει και μεγάλη γνώση», λέει ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved