Οι «Ρίζες» αυτό το Σάββατο είναι γένους θηλυκού
Media

Οι «Ρίζες» αυτό το Σάββατο είναι γένους θηλυκού

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στις 13:40 στο MEGA, η σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες» με τον Θανάση Ευθυμιάδη ασχολείται με το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα.

Σε αυτό το επεισόδιο, ο Θανάσης Ευθυμιάδης συναντά πέντε γυναίκες, οι οποίες μιλούν για τη θέση της γυναίκας σήμερα, μέσα από ιστορίες για τη ζωή, τους καθημερινούς τους ρόλους, τη δημιουργία και την προσφορά τους.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης συναντά τη σύντροφό του Άννα Δημητρίεβιτς και συζητά μαζί της τους λόγους που την οδήγησαν να κάνει στροφή στην καριέρα της και να γίνει βοηθός μητρότητας και συντονίστρια γυναικείων κύκλων.

Η Πολυάννα Δημητροπούλου, δασκάλα τελετουργικών θεραπευτικών τεχνών μιλά για την πορεία της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η Χριστίνα Καβακοπούλου (aka Panthera), η πρώτη Ελληνίδα που πήρε μέρος στο παγκόσμιο επαγγελματικό πρωτάθλημα KarateCombat, περιγράφει πώς βλέπει τον εαυτό της σε έναν χώρο ανδροκρατούμενο.

Η Lexy, μοντέλο plus size, εξηγεί πώς αποφάσισε να γίνει μοντέλο και πώς βλέπει το διαχωρισμό «plus-size» σήμερα.

Η παραολυμπιονίκης Έφη Γκουλή μιλά για την αναπηρία της και για το πώς αντί να σταθεί εμπόδιο στη ζωή της, αποτέλεσε έμπνευση και κίνητρο.

«ΡΙΖΕΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:40, ΣΤΟ MEGA

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 13:40

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Αριστομενόπουλος, Νίνα Μαρία Πασχαλίδου

Παραγωγή: White Room

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved