O Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τον Γιώργο Χατζηνάσιο στο «Ό,τι αγαπώ»
Media

O Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τον Γιώργο Χατζηνάσιο στο «Ό,τι αγαπώ»

Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τον Γιώργο Χατζηνάσιο σε ένα ξεχωριστό «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ», αφιερωμένο στον μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη, αυτό το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 21.00 στο OPEN.

O Γιώργος Χατζηνάσιος κάθεται στο πιάνο του και μας χαρίζει τα υπέροχα τραγούδια του, τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, που όλοι έχουμε τραγουδήσει και αγαπήσει. Σε ρόλο μαέστρου φυσικά, πλημμυρίζει το στούντιο με νοσταλγικές μελωδίες και γνώριμες νότες, ταξιδεύοντάς μας σε αξέχαστα μουσικά μονοπάτια. Ένα Σαββατόβραδο γεμάτο μουσική, κέφι και τραγούδι, αφιερωμένο στον μοναδικό Γιώργο Χατζηνάσιο.

Μαζί του στο στούντιο, ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, τον συνοδεύουν με τη φωνή τους και τους απολαμβάνουμε σε αγαπημένα τραγούδια. Η Ντέμυ, ο Γιώργος Καραδήμος, η Νίνα Μαζάνη, ο Άγγελος Ανδριανός, η Βάλια Σωμαράκη, ο Φώτης Παπαζήσης, η Μαίρη Στεφανακίδη και η Εβελίνα Μεγαλοκονόμου, μας θυμίζουν κορυφαίες στιγμές ενός ιδιοφυούς μουσικού και μοναδικού ανθρώπου, η μουσική του οποίου μένει πάντα επίκαιρη και ζωντανή.

Από το «Σ’ όποιον αρέσουμε» και το «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» στο «Ξενύχτησα στην πόρτα σου» και το «Άνοιξε το παράθυρο» και από τον «Ανθρωπάκο» και την «Αφιλότιμη» στο « Τι θέλεις να κάνω» και στο «Που θα πάει», μια σπουδαία καλλιτεχνική διαδρομή ξετυλίγεται στις οθόνες μας, με τον πλούτο και το ιδιαίτερο άρωμά της.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος τραγουδάει την πασίγνωστη επιτυχία του «Με λένε Γιώργο», ενώ ο οικοδεσπότης και οι καλεσμένοι γίνονται μια παρέα και μαζεύονται πάνω από το πιάνο, τραγουδώντας όλοι μαζί, υπό την καθοδήγηση φυσικά του σπουδαίου συνθέτη.

Μια βραδιά μοναδική, μια βραδιά που τα συναισθήματα διαδέχονται το ένα το άλλο, με το κέφι και τη συγκίνηση, τη χαρά και τη νοσταλγία να συνθέτουν το ιδιαίτερο αυτό αφιέρωμα στον Γιώργο Χατζηνάσιο, ο οποίος άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στη μουσική μας ιστορία.

«’O,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 21.00 στο OPEN

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved