Όλα για τη Ζωή μας: Καλεσμένοι ο Αγησίλαος Μικελάτος και ο Νίκος Κουρής
Media

Όλα για τη Ζωή μας: Καλεσμένοι ο Αγησίλαος Μικελάτος και ο Νίκος Κουρής

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μάς δείχνει πώς να βελτιώσουμε την ψυχική και σωματική μας υγεία, και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, βασικό θέμα της εκπομπής «Όλα για τη Ζωή μας» είναι το στρες στην καθημερινότητά μας. Οι επιστήμονες μιλούν για τις πηγές του καθημερινού στρες και προτείνουν απλές τεχνικές που θα μας βοηθήσουν να ελέγξουμε το άγχος.

Καλεσμένος είναι ο ηθοποιός Αγησίλαος Μικελάτος, ο οποίος εξηγεί ποια γεγονότα ζωής τον έκαναν να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το στρες.

Στην εκπομπή παρουσιάζονται επίσης τα θέματα: το αλάτι στη διατροφή μας και οι πρώτες βοήθειες για τα εγκαύματα που μπορεί να συμβούν στο σπίτι.

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» ασχολείται με το θέμα του αυξημένου σακχάρου στο αίμα, το οποίο, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, δεν θα πρέπει να υποτιμάται από άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται τον ηθοποιό Νίκο Κουρή, ο οποίος εμφάνισε διαβήτη στην εφηβεία. Ο ηθοποιός θυμάται τα χρόνια που έκρυβε ότι είχε διαβήτη και εξηγεί τους λόγους που πλέον η πάθηση αποτελεί μια απλή δυσλειτουργία του οργανισμού του που δεν του στερεί κάτι στη ζωή του.

Ακόμα, στην εκπομπή μαθαίνουμε για τη σημαντική σχέση πατέρα-γιού καθώς και για τους κανόνες υγιεινής στο μανικιούρ και στο πεντικιούρ που μας προστατεύουν από τις μολύνσεις.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved