Κοινωνία Ώρα Mega: Ο Ιορδάνης έχει γενέθλια αλλά η Ανθή είναι με λουμπάγκο στο σπίτι!
Media

Κοινωνία Ώρα Mega: Ο Ιορδάνης έχει γενέθλια αλλά η Ανθή είναι με λουμπάγκο στο σπίτι!

Κοινωνία Ώρα Mega: Γενέθλια έχει σήμερα, 4 Νοεμβρίου ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, όμως τα περνάει solo αφού το τηλεοπτικό έτερον ήμισύ του, η Ανθή Βούλγαρη, βρίσκεται στο σπίτι αφού έπαθε λουμπάγκο!

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος στο ξεκίνημα της εκπομπής του σήμερα, η Ανθή είναι στο... κρεβάτι του πόνου αφού από τις δουλειές στο σπίτι και την απόφασή της να στρώσει χαλιά λόγω κρύου, έκανε απότομη κίνηση και έπαθε λουμπάγκο.

Έτσι βρίσκεται στο κρεβάτι και όπως αργότερα παραδέχτηκε και εκείνη σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χασαπόπουλο on air, είναι από χθες με ενέσεις και ακινητοποιημένη προκειμένου να της περάσει.

Φυσικά, η Ανθή δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Ιορδάνη χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του, ρωτώντας τον μάλιστα ευθέως πόσο χρονών είναι. Βέβαια ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με μαεστρία κατάφερε να... ξεγλυστρίσει και να μην αναφέρει κάποιο... νούμερο, επιστρατεύοντας φυσικά όλο το χιούμορ του για την αμηχανία της στιγμής.

Πάντως, οι συνεργάτες του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, παρά την απουσία της Ανθής Βούλγαρη, δεν παρέλειψαν να του κάνουν έκπληξη on air, εμφανίζοντας μπροστά τους μία τούρτα με κεράκι... ερωτηματικό το οποίο φυσικά και έσβησε για το καλό. Δείτε το βίντεο παρακάτω με τη συγκίνηση του δημοσιογράφου για το κύμα αγάπης που δέχτηκε από τους συνεργάτες του.

Και βέβαια, η Ανθή δεν θα μπορούσε να λείπει από το... κάδρο αφού είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή προκειμένου να ευχηθεί και εκείνη με τη σειρά της τα Χρόνια Πολλά. Η Ανθή θύμισε στον Ιορδάνη ότι τον αγαπάει πολύ και του έστειλε τις καλύτερες ευχές της, ελπίζοντας πως τη Δευτέρα θα είναι απόλυτα καλά για να βρεθεί και πάλι κοντά του στο πλατό της εκπομπής. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε παρακάτω φωτό:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved