J2US: Η οδική βοήθεια, η μαλλιαρή Χιονάτη κι ένα ρεμπέτικο
Media

J2US: Η οδική βοήθεια, η μαλλιαρή Χιονάτη κι ένα ρεμπέτικο

Στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου περνάνε τις Πέμπτες τους οι παίκτες του J2US

Βλέπετε κάθε Πέμπτη γίνεται η μεγάλη πρόβα επί σκηνής, έτσι ώστε να τσέκαριστούν τόσο τα φώτα, όσο και τα γραφικά αλλά και τα χορευτικά που συνοδεύουν τα τραγούδια που ερμηνεύουν οι διαγωνιζόμενοι επί σκηνής κάθε Σάββατο στο πλατό του φαντασμαγορικού Show του Alpha με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη που κάθε εβδομάδα τερματίζει πρώτο σε τηλεθέαση τα Σαββατόβραδα.

Κι αν ο παρουσιαστής σας λέει κάθε φορά on air πως το πάρτι ξεκινά, εμείς σας διαβεβαιώνουμε πως το πάρτι ξεκινάει από τις πρόβες. Και τουλάχιστον φέτος οι διαγωνιζόμενοι είναι μια μεγάλη παρέα με ένα κλίμα που σπάνια συναντάμε σε τηλεοπτικά πλατό.

Η περιπέτεια του Ραφαηλίδη στην Εθνική Οδό, η οδική βοήθεια και τα καγκέλια

Εξαιρετικά αγχωμένος, πλην όμως πάντα χαμογελαστός έφτασε με καθυστέρηση στην πρόβα ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης καθώς ανεβαίνοντας την Εθνική για να φτάσει στο Γαλάτσι αντιμετώπισε πρόβλημα με το αυτοκίνητό του και αναγκάστηκε να σταματήσει στην άκρη και να καλέσει την οδική βοήθεια. Όντας ένας άνθρωπος εξαιρετικά τυπικός στα ραντεβού του - φτάνει πάντα και νωρίτερα- αγχώθηκε περισσότερο που θα αργούσε και ίσως και να καθυστερούσε το πρόγραμμα της πρόβας παρά από τη ζημιά του αυτοκινήτου του για την οποία περίμενε να ενημερωθεί από το συνεργείο του.

Και φυσικά δεν έχασε λεπτό το χιούμορ του έχοντας δίπλα του την πάντα γεμάτη θετική ενέργεια Αφροδίτη Didi Γεροκωνσταντή έτοιμη να ξεσηκώσει μαζί του όλο το πλατό. Σουρεάλ στιγμή,με τρελό γέλιο, όταν ανέβασαν όλους όσους βρίσκονταν εκεί στη σκηνή για να σαπορτάρτάρουν χορευτικά την πρώτη πρόβα τους μέχρι να στηθεί στο σκηνικό.

J2US: Backstage στις πρόβες για το Live

Η τριχωτή Χιονάτη και τα διπλά παπούτσια του Μελισσανίδη

Άλλο ένα από τα πιο απολαυστικά ζευγάρια του J2US είναι χωρίς αμφιβολία ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα. Ο συνεργάτης του Happy Day, προχθές έφερε μαζί του τη στολή της Χιονάτης ( Για να μην πιστεύουν οτι πήραν κανένα νορμάλ μας είπε γελώντας) με την οποία είχε βγει νωρίς το πρωί στον αέρα της εκπομπής του Alpha. "Λίγο τριχωτή μας βγήκες Χιονάτη" του είπε γελώντας η Μελίνα Μακρή, την ώρα που ανέβαιναν με τον Ιωάννη Μελισσανίδη (που φορούσε δύο διαφορετικά παπούτσια) για να χορέψουν τα καγκέλια.

Ο Κοκλώνης, το ρεμπέτικο και η guest εμφάνιση λαϊκής τραγουδίστριας

Τον έχετε ακούσει να τραγουδάει πολλές φορές, δεν το κρύβει εξάλλου ο Νίκος Κοκλώνης πως το γουστάρει και έχει καημό που δεν είναι - κατά δική του παραδοχή- καλλίφωνος. Αυτοτρολάρεται μάλιστα με αυτό το θέμα τόσο εντός, όσο και εκτός αέρα. Δε σταματάει όμως να προσπαθεί να γίνει καλύτερος και σίγουρα ο ίδιος το απολαμβάνει και το χαίρεται με την ψυχή του. Εμείς τον πετύχαμε να προβάρει κάτι που δεν φαντάζεστε. Ένα βαρύ ρεμπέτικο. Το Έντε λα μαγκέτε Bοτανίκ (Ένας μάγκας στο Βοτανικό) και νομίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Μάλιστα, η λαϊκή τραγουδίστρια που θα κάνει απόψε μία μοναδική εμφάνιση στο J2US, παρακολούθησε την πρόβα του και ο Νίκος κατέβηκε από το stage, την αγκάλιασε θερμά, δηλώνοντας θαυμαστής της κι εκείνη του είπε πως έχει βελτιωθεί πολύ από το παρελθόν, κάνοντάς τον να γελάσει με την ψυχή του.

Η θεάρα Μπέσσυ Αργυράκη και ο τρελός χορός

Της έχουμε αδυναμία και δεν το κρύβουμε. Γιατί η Μπέσσυ Αργυράκη είναι στην κυριολεξία η χαρά της ζωής. Και δεν το παίζει. Είναι όντως. Παθιάζεται με ό,τι τους ανατίθεται, δουλεύει εξαιρετικά σκληρά και έχει «δέσει» καταπληκτικά με τον παρτενέρ της, Τόλη Παπαδημητρίου.

J2US: Backstage στις πρόβες του Show του Alpha

Οι δυο τους αυτή την εβδομάδα θα πουν Britney Spears και η Μπέσσυ, όπου στεκόταν, πρόβαρε τις κινήσεις του χορευτικού ασταμάτητα. Με ό,τι μουσική κι αν ακουγόταν από πίσω της. Απλά μοναδική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved