Μάριον Μιχελιδάκη: Συγκινημένη από την απώλεια του Αντώνη Σκυλλάκου – «Δεν έχω λόγια»
Media

Μάριον Μιχελιδάκη: Συγκινημένη από την απώλεια του Αντώνη Σκυλλάκου – «Δεν έχω λόγια»

H Μάριον Μιχελιδάκη αποχαιρέτησε μέσα από την εκπομπή της στο Open τον Αντώνη Σκυλλάκο.

Η παρουσιάστρια συγκινημένη είπε: «Θέλουμε να πούμε ένα αντίο, μια απώλεια στο δημοσιογραφικό κόσμο. Έφυγε σήμερα το πρωί ο Αντώνης Σκυλλάκος, ένας άνθρωπος τον οποίο είχαμε πραγματικά συναντήσει, εγώ από τα πρώτα βήματα της δικής μου πορείας στον ΣΚΑΙ. Ένας άνθρωπος με μεγάλη πορεία στη δημοσιογραφία»!

Και πρόσθεσε η Μάριον Μιχελιδάκη : «Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τη σύζυγό του, την Ευαγγελία που επίσης ήμασταν μαζί από τον ΣΚΑΙ και μετά μαζί με την Ευαγγελία στην ΕΡΤ. Δεν έχω λόγια, Ευαγγελία μου! Συλλυπητήρια πραγματικά και στο παιδάκι τους».

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος με μακροχρόνια πορεία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Καταγόταν από τη Λάρισα και, μεταξύ άλλων, είχε διατελέσει Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην τηλεόραση του Alpha, Διευθυντής στο «Εθνος», Διευθυντής Σύνταξης στον "Ελεύθερο Τύπο".



Η κηδεία του δημοσιογράφου θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (5/11) στο κοιμητήριο των Μελισσίων. Ο Αντώνης Σκυλλάκος ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Ευαγγελία Μπαλτατζή με την οποία είχαν αποκτήσει μια κόρη, τη Χριστιάννα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved