Δημήτρης Τσίκλης: Η συνεργασία με την Διδασκάλου και το εργασιακό μπούλινγκ
Media

Δημήτρης Τσίκλης: Η συνεργασία με την Διδασκάλου και το εργασιακό μπούλινγκ

Εμείς: Στην εκπομπή του Open παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Τσίκλης και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Κατερίνα Διδασκάλου στο θέατρο, στο εργασιακό μπούλινγκ και στην φθορά του χρόνου.

«Ελπίζω η γενιά μου να σταματήσει το εργασιακό μπούλινγκ και κάτι βαθιά μέσα μου το πιστεύω ότι θα γίνει. Θέτοντας τα όρια μας, προσπαθώντας να περιορίσουμε κάθε είδους συμπεριφορά η οποία δνε μας κάνει να νιώθουμε καλά, πατώντας γερά στα πόδια μας και διεκδικώντας αυτά που μας ανήκουν», είπε αρχικά ο Δημήτρης Τσίκλης και συνέχισε:

«Η Κατερίνα Διδασκάλου και η θεατρική μας συνεργασία είναι ένα δώρο για μένα. Με την έννοια πως τώρα μπορώ να την αποκαλώ φίλη. Είναι τόσο γενναίοδωρη μαζί μου και όποιος έρχεται να δει την παράσταση μας το βλέπει αυτό».

Τέλος, ο ηθοποιός ανέφερε: «Προσωπικά την φθορά την έχω πολύ συνδεδεμένη με τον χρόνο. Είναι κάτι που με τρομάζει λίγο. Στη ζωή μας φοβόμαστε γενικώς πολλά πράγματα αλλά εγώ φοβάμαι ένα που είναι και το μόνο που δεν μπορώ να αποφύγω, είναι ο θάνατος. Οπότε με τρομάζει το πέρασμα του χρόνου, η φθορά και όσα αυτή μπορεί να φέρει».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved