Λευτέρης Ζαμπετάκης: Η βαριά κατάθλιψη και το μπούλινγκ στο σχολείο
Media

Λευτέρης Ζαμπετάκης: Η βαριά κατάθλιψη και το μπούλινγκ στο σχολείο

Στούντιο 4: Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ ήταν αυτή την Παρασκευή (4/11) ο Λευτέρης Ζαμπετάκης και ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Ο ίδιος, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην βαριά κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν.

«Η ποιητική μου συλλογή περιγράφει μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Κατάθλιψη, βαριά κατάθλιψη ψάχνοντας όμως πολύ φως. Αναζητούσα εναγωνίως το φως γιατί ήμουν σίγουρος ότι υπήρχε. Προέρχομαι από μια υπέροχη οικογένεια, έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη, νιώθω ευλογημένος, έκανα το επάγγελμα που τελικά ήθελα να κάνω.

Ο ψυχίατρος απεφάνθει το εξής όντας τότε νεαρός, "έχετε μια ροπή προς την μελαγχολία εκ γενετής". Την είχα και την ένιωθα, ναι. Το θέατρο όμως με βοήθησε λίγο να βγω στον κόσμο. Απομονονώμουν πάρα πολύ, δυσκολεύομουν στο σχολείο πάρα πολύ και έχω πολύ ευαισθησία αν και δεν μου φαίνεται και στους ρόλους», είπε αρχικά ο Λευτέρης Ζαμπετάκης και συνέχισε:

«Έφαγα πολύ μπούλίνγκ στο σχολείο γιατί ήμουν το μοναδικό αγόρι που χρειαζόταν για να χορέψει ένα τσάμικο και να κάνει μια φιγούρα. Για αυτό και το "Κάνε ότι κοιμάσαι" είναι τόσο σκληρά επίκαιρο συνδυάζοντας πράγματα που βίωσα και εγώ τότε αλλά και πως τα βιώνουμε και σήμερα. Για μένα, όταν δεν ήμουν σε κάποια παρέα, ήταν πολύ εύκολο να είσαι το εύκολο θύμα για να ασχοληθούν. Τα πάντα υπέστη. Μέσα από τη συγγραφή προσπαθούσα να είμαι αόρατος, να κλείνομαι στο δωμάτιό μου και αργότερα στο καμαρίνι του θεάτρου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved