Άννα Δημητρίεβιτς: Αυτοί είναι ο λόγοι που άφησε την καριέρα της ως ηθοποιός
Media

Άννα Δημητρίεβιτς: Αυτοί είναι ο λόγοι που άφησε την καριέρα της ως ηθοποιός

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης συνάντησε τη σύντροφό του, Άννα Δημητρίεβιτς, και συζήτησε μαζί της τους λόγους που την οδήγησαν να κάνει στροφή στην καριέρα της και να γίνει βοηθός μητρότητας και συντονίστρια γυναικείων κύκλων.

«Γυναίκα είναι η σπείρα της ζωής. Είναι κάτι πολύ κυκλικό. Όπως μέσα στο μήνα έχει περίοδο είναι σαν να πεθαίνει και μετά να ξαναγεννιέται, έτσι η γυναίκα περνάει από πολλές μυήσεις. Από έφηβη γίνεται γυναίκα, μετά γίνεται μητέρα, μετά περνάει στην εμμηνόπαυση».

Η Άννα Δημητρίεβιτς τόνισε πως η κοινωνία έχει ωθήσει τις γυναίκες να ανταγωνίζονται η μία την άλλη και αναφέρθηκε στον κύκλο των γυναικών, όπου γυναίκες συγκεντρώνονται και μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα τα συναισθήματά τους, να χορέψουν ή ακόμα και να κάτσουν στη σιωπή.

«Ο κύκλος για εμένα είναι χωριό. Είναι αυτό που μας λείπει στη μεγάλη πόλη», σχολίασε.

Η Άννα Δημητρίεβιτς αποκάλυψε τι ήταν εκείνο που την έκανε να αφήσει την καριέρα της ως μοντέλο και ηθοποιός και να αφοσιωθεί στο έργο της ως βοηθός μητρότητας.

«Νομίζω όταν ήρθαν τα παιδιά από μέσα μου σε αυτό τον κόσμο κάπως από μόνο του έγινε αυτό, με τη διαίσθηση ότι δεν υπάρχει για μένα καμία πιο σημαντική δουλειά ή εργασία από το να είμαι με αυτά τα παιδιά, να προσφέρω το χρόνο μου και να τα βλέπω να μεγαλώνουν».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved