Media

J2US: Ο Μελισσανίδης «τα πήρε» με τη Σταυροπούλου και εκείνη τού ζήτησε συγγνώμη!

Gossip-tv Team

J2US: Ένα σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου μετά την ερμηνεία του Ιωάννη Μελισσανίδη με την Μελίνα Μακρή έδειξε να ενοχλεί τον χρυσό Ολυμπιονίκη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου τού είπε ότι το τραγούδι της Ευρυδίκης που ερμήνευσε με την coach του δεν κατάφερε να το «μεταδώσει» στους γύρω του τονίζοντας πως το ερμήνευσε μόνο για τον εαυτό του.

«Αυτό δεν ισχύει με τίποτα» είπε αμέσως και κοφτά ο Ιωάννης Μελισσανίδης, επαναλαμβάνοντάς το αρκετές φορές, γεγονός που πρόδωσε την ενόχλησή του για το συγκεκριμένο σχόλιο.

«Με συγχωρείς. Μπορεί να το διατύπωσα λάθος... Άσε με να το διορθώσω γιατί μάλλον δεν το είπα σωστά. Σαν να το λες για σένα. Αυτό, για να το πω πιο σωστά. Δεν ήρθε δηλαδή με την δύναμη που ήρθε την προηγούμενη φορά κάτω. Και σου ζητώ συγνώμη εάν δεν ακούστηκε σωστό αυτό που είπα γιατί δεν εννοούσα αυτό» έσπευσε να διορθώσει η Βίκυ Σταυροπούλου προκειμένου να μην παρεξηγηθεί.

Κάτι στο οποίο συμφώνησαν και οι υπόλοιποι κριτές οι οποίοι έσπευσαν με τη σειρά τους να δικαιολογήσουν όσα είχε προαναφέρει η Βίκυ Σταυροπούλου.

Δείτε το βίντεο με το όλο περιστατικό:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved