Σασμός: Viral ο χορός της Καπετάνισσας στον γάμο Μαθιού-Βασιλικής! Tο video και οι νέες φωτό
Media

Σασμός: Viral ο χορός της Καπετάνισσας στον γάμο Μαθιού-Βασιλικής! Tο video και οι νέες φωτό

Σασμός: Αύριο (7/11) θα δούμε στις οθόνες μας τον γάμο του Μαθιού με τη Βασιλική που επιτέλους θα γίνει ενώ θα ακολουθήσει φυσικά και το παραδοσιακό κρητικό γλέντι με την αγέρωχη Καπετάνισσα να σέρνει τον πρώτο χορό με τη νύφη της. 

Η Μαρία Τζομπανάκη, ως βέρα Κρητικιά, έδειξε να απολαμβάνει τη σκηνή με τον χορό, Χανιώτη για την ακρίβεια που παραδοσιακά χορεύει η πεθερά με τη νύφη.

Παρά το γεγονός ότι κανένας δεν πίστευε ότι τελικά θα γίνει ο γάμος Μαθιού-Βασιλικής, μιας και είχε ήδη αναβληθεί μία φορά και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο αφού ο Μαθιός οδηγήθηκε στη φυλακή, ως κατηγορούμενος για τον φόνο του Άγγελου Βρουλάκη, εντέλει συνέβη και φυσικά η χαρά των τηλεθεατών είναι μεγάλη.

Μετά το μυστήριο λοιπόν, που τέλεσε άλλος παπάς και όχι ο παπα Μιχάλης καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας όπως βλέπουμε στη σειρά, οι καλεσμένοι βρέθηκαν σε χώρο δεξιώσεων του χωριού για να ζήσουν οι νεόνυμφοι όμορφες στιγμές και να μοιραστούν τη χαρά τους με συγγενείς και συγχωριανούς.

Η Καλλιόπη, ντυμένη στα μαύρα και φορώντας λευκά κοσμήματα πέρλες, σήκωσε τη νύφη της, τη Βασιλική, ρόλο που υποδύεται η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και άρχισαν να σέρνουν τον χορό μαζί με άλλους καλεσμένους.

Η Μαρία Τζομπανάκη, λατρεύει την παράδοση, ειδικά της ιδιαίτερης πατρίδας της, της Κρήτης και φυσικά η σκηνή βγήκε με τη... μία, με τον Μαθιό - Δημήτρη Λάλο - να απολαμβάνει τις δύο σημαντικότερες γυναίκες της ζωής του.

Δείτε το βίντεο με τον χορό Βασιλικής-Καλλιόπης που έγινε ήδη viral στο διαδίκτυο:

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην ψάξουμε για να βρούμε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη στιγμή της προετοιμασίας της νύφης αλλά και του γάμου του ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved