Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος και η Χάιδω τα ξαναβρίσκουν
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος και η Χάιδω τα ξαναβρίσκουν

Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, στη Γη της Ελιάς;

Ο Λυκούργος και η Χάιδω τα ξαναβρίσκουν, αλλά αποφασίζουν από κοινού ότι ο πολιτικός γάμος δεν θα γίνει. Η Αρετή απαιτεί από τον Πότη να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον Θανάση, εκείνος αυτός όμως δεν χάνει χρόνο κι αρχίζει να την κουτσομπολεύει. Στη συνέχεια, η Χρυσούλα πηγαίνει στη Βασιλική και της αποκαλύπτει ότι η Αρετή τής ζήτησε να κάνει μάγια για να τη χωρίσει από τον Φίλιππο. Μόλις το ακούει η Χάιδω, αναλαμβάνει δράση.

Το κλίμα στο εργαστήριο καλλυντικών συνεχίζει να είναι άσχημο, με την Ισμήνη να κρατά αρνητική στάση απέναντι στη Μυρτάλη, η οποία βλέπει παντού εχθρούς. Ο Κουράκος ανακρίνει τον Γάκη. Αργότερα, ο Στάθης πηγαίνει στο Τμήμα και πιάνεται στα χέρια με τον άνθρωπο που προσπάθησε να βιάσει την κόρη του. Ο Χρήστος γυρίζει στο σπίτι τη στιγμή που η Μυρτάλη είναι εκεί με τον Αλέξη και κάνουν έρωτα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, είδαμε:

Η Αντιγόνη, θορυβημένη από την επαφή του Σωκράτη με τους Βρεττάκους, ζητά τη συμβουλή της Εύας για το αν πρέπει να τους αποκαλύψει ότι εκείνος είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής. Η Εύα τής προτείνει να μην κάνει καμία κίνηση, θεωρώντας πως ο Σωκράτης θα ολοκληρώσει την επαγγελματική συναλλαγή μαζί τους και θα φύγει. Την ίδια ώρα, ο Σωκράτης περνά ανέμελες στιγμές στο πλάι της Αλκμήνης και σύντομα οι δύο τους θα έρθουν πιο κοντά.

Η Χάιδω κάνει μια σπασμωδική κίνηση και δημοσιεύει την αγγελία του γάμου της με τον Λυκούργο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξανασμίξουν. H κίνησή της, ωστόσο, δεν θα έχει τα θεμιτά αποτελέσματα. Η Εύα ζητά από τον Στάθη να της απαντήσει για το μέλλον της σχέσης τους. Ο Πότης, άθελά του, «καίει» την Αντιγόνη, καθώς ενημερώνει τον Σωκράτη πως είναι κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved