«Χείμαρρος» ο Συρίγος: «Δεν έφυγα από τον ΑΝΤ1, με «έφυγαν». Θύμωσα και μετά... το ξέχασα»
Media

«Χείμαρρος» ο Συρίγος: «Δεν έφυγα από τον ΑΝΤ1, με «έφυγαν». Θύμωσα και μετά... το ξέχασα»

Ο Πέτρος Συρίγος μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του από τον ΑΝΤ1 και το πρωινό και ήταν χείμαρρος»!

Αρχικά σεφ αποκάλυψε στην εκπομπή, Open Weekend: «Η σχέση μου με την τηλεόραση ξεκίνησε πριν από 6-7 χρόνια. Είχα στείλει στο Facebook της εκπομπής “Ελένη” ότι με ενδιαφέρει η θέση του μάγειρα. Πέρασα από κάστινγκ. Η Ελένη ήταν πάντα σαν να ήμουν στο σχολείο. Έφυγα όταν σταμάτησε η Ελένη.»!

Και πρόσθεσε: «Τότε ήταν η δεύτερη φορά που τόλμησα και έστειλα μήνυμα στη Φαίη ότι με ενδιαφέρει να συνεργαστούμε και έτσι έγινε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Πολλοί είναι αυτοί που δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, πολλοί που δείχνουν ότι ξέρουν. Ο Λιάγκας δεν ξέρει να μαγειρεύει, ξέρει όμως να τρώει, έχει ωραία γεύση».

Και αποκάλυψε: «Δεν έφυγα από τον ΑΝΤ1, με “έφυγαν”. Τελευταία στιγμή έγινε αυτή η ανακοίνωση ότι δεν θα είμαι στο δυναμικό. Στην αρχή θύμωσα, μετά στεναχωρήθηκα και μετά το ξέχασα. Μου είχε γίνει πρόταση να κάνω δική μου εκπομπή».

Ο Πέτρος Συρίγος υπογράμμισε ότι είναι μπαμπάς πάνω από όλα, αλλάζει την κόρη του, δεν μαγειρεύει ποτέ στο σπίτι ενώ όπως είπε παραγγέλνει ντελίβερι και γελάνε οι ντελιβεράδες!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved