Αποκαλυπτικός ο Ζαμπίδης: «Το DWTS ήταν για μένα ριάλιτι επιβίωσης. Πέρασα δύσκολα»
Media

Αποκαλυπτικός ο Ζαμπίδης: «Το DWTS ήταν για μένα ριάλιτι επιβίωσης. Πέρασα δύσκολα»

O Μιχάλης Ζαμπίδης με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ψάρεψαν στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, περιηγήθηκαν στην πόλη εξερευνώντας τοπικά αξιοθέατα, επισκέφτηκαν το ελαιοτριβείο της περιοχής και ο Iron Mike έκανε αποκαλύψεις στο Fishy 

«Ξέρω ότι έχεις δύο μικρά κοριτσάκια τώρα και το να φεύγεις από αυτά είναι πολύ δύσκολο. Είναι ο μεγαλύτερος αγώνας που έχεις κερδίσει στη ζωή σου».

Ο «Iron Mike», αφού έγνεψε καταφατικά, είπε: «Είναι πρωτόγνωρη σύνδεση για μένα, είναι ένα θαύμα από τη ζωή».

Αναφερόμενος στην καριέρα του, είπε: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Έπειτα μετακομίσαμε στην Παλλήνη και κάπου εκεί έμπλεξα με το kick boxing. Από μικρός ήμουν ανήσυχο πνεύμα. Ό,τι έκανα, ήμουν στοχοπροσηλωμένος. Μεγάλωσα με τον αθλητισμό και είχα ένα συμπαντικό ραντεβού με το kick boxing. Σε όσους το έλεγα, έλεγαν ‘πού έχει μπλέξει το παιδί’».

Με στόχο, επιμονή και υπομονή κατάφερε να γίνει ο σπουδαίος αθλητής που όλοι γνωρίζουν, ενώ είχε προταθεί και για το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για τις αθλητικές του επιδόσεις.

«Είναι χαρά μου να εμπνέω τον κόσμο. Με πλησιάζει πολύς κόσμος και μου λέει ‘ξεκίνησα (σ.σ. kick boxing) επειδή είδα εσένα’. Αυτό για μένα είναι εξαιρετικό».

Ο ίδιος εξομολογήθηκε την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Η πρόταση για το Dancing with the Stars

Γιάννης Τσιμιτσέλης και «Iron Mike», αφού έφαγαν το ψάρι που έπιασαν, μίλησαν και για τη συμμετοχή του αθλητή στο Dancing with the Stars.

«Ήμουν στο πρώτο. Όταν μου έγινε η πρόταση και μου είπαν τι πρέπει να κάνω, γέλασα. Τους είπα ‘η μόνη μου ασχολία με τον χορό είναι να κρατάω το ποτήρι και να κάθομαι στο πόδι’. Ήταν πολύ κόντρα σε μένα, ήταν και το πρώτο, δεν είχαμε δει άλλα. Μετά είπα ότι θα είμαι ο εαυτός μου και θα τα καταφέρω. Έμεινα μέσα 9 εβδομάδες».

Και συμπληρώνει: «Για μένα ήταν ριάλιτι επιβίωσης. Πέρασα δύσκολα», είπε αστειευόμενος.

Σχετικά με τα επαγγελματικά του πλάνα, είπε: «Ξεκινώ ένα ‘εξάστερο’ γυμναστήριο. Είναι ένα όνειρο για μένα. Είναι ένα κόνσεπτ, που επειδή γύρναγα σε όλο τον κόσμο και έβλεπα διάφορα, ήθελα και ‘γω να φτιάξω κάτι στην Ελλάδα. Είναι ένας χώρος 2.500 τ.μ. με καφέ φαγητό, θα κάνω σεμινάρια και life coaching. Έχει fight club εξαιρετικό, γυμναστήριο κ.α.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved