Δημήτρης Σκουλός: «Η σύζυγός μου προσπάθησε να μου προξενέψει την φίλη της»
Media

Δημήτρης Σκουλός: «Η σύζυγός μου προσπάθησε να μου προξενέψει την φίλη της»

After Dark: Ο Δημήτρης Σκουλός που το ευρύ κοινό γνώρισε καλύτερα μέσα από το GNTM, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.

Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε για όλους και για όλα, ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με την σύζυγό του.

«Η Τζέλα έχει αναλάβει το διάβασμα της μεγάλης στο σπίτι και είναι αυστηρή. Είναι δέκα χρονών η μεγάλη μας κόρη. Εγώ δεν χαλάω χατίρι. Η Τζέλα δεν θυμώνει εύκολα αλλά είναι πολύ της επανάληψης. Εγώ έχω μάθει στην μεγάλη πως δεν μπορεί ο μπαμπάς να λέει κάτι 15 φορές», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός και συνέχισε:

«Είμαστε μαζί 18 χρόνια και 14 παντρεμένοι. Εγώ είχα ανοίξει μια καφετέρια όσο η Τζέλα ήταν ακόμα στο Γυμνάσιο και ερχόταν εκεί για καφέ. Όταν γνώρισα την Τζέλα προσπάθησε να μου προξενέψει την φίλη της. Εγώ της έδειξα αμέσως ότι ενδιαφέρομαι για την ίδια και της ζήτησα να βγούμε ένα ραντεβού. Ήμασταν μαζί ως ζευγάρι αρκετό καιρό, ωστόσο ζήσαμε μαζί μετά από ένα χρονικό διάστημα, ερχόταν αρχικά κάποια βράδια σπίτι μου. Δεν ζηλεύει ο ένας τον άλλον και ίσως γιατί έχουμε εμπιστοσύνη. Είναι και τι δικαίωμα δίνεις εσύ στον άλλον».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved