Σπυροπούλου: Το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά όσων σχολίασαν αρνητικά την συνέντευξή της
Media

Σπυροπούλου: Το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά όσων σχολίασαν αρνητικά την συνέντευξή της

Δυσαρεστημένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με όλα όσα έχουν ειπωθεί μετά την συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Στην εκπομπή Το Πρωινό το πρωί της Τρίτης (8-11) μεταφέρθηκε μια αποκλειστική είδηση σχετικά με πώς έχει πάρει η Κωνσταντίνα το γεγονός ότι μερικοί σχολίασαν αρνητικά την συνέντευξή της.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά όσων σχολίασαν αρνητικά την συνέντευξή της.

Την ίδια ώρα ο παρουσιαστής τόνισε πως οι δικοί της άνθρωποι είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι καθώς η Κωνσταντίνα διανύει μια ευαίσθητη περίοδο στη ζωή της, αυτή της εγκυμοσύνης.

Δες το απόσπασμα

Τι είχε πει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή Ελένη;

«Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει… Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…», είχε πει ανάμεσα σε άλλα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved