GNTM 5: Γιέβα: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μοντέλων!
Media

GNTM 5: Γιέβα: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μοντέλων!

GNTM 5: Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε μια απροσδόκητη αποχώρηση, μιας και πιστεύαμε ότι η 18χρονη Γιέβα θα έφτανε πολύ μακριά στον διαγωνισμό μοντέλων. 

Μάλιστα, λίγο μετά την αποχώρησή της, κατέρρευσε και πέρασε μια κρίση πανικού, αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Η Γιέβα από την οντισιόν της είχε εντυπωσιάσει πολύ τους κριτές του ριάλιτι, μιας και είχε όλα τα προσόντα για να προχωρήσει περαιτέρω στον διαγωνισμό, ενώ παράλληλα είχε συγκινήσει πολύ με την ιστορία της. Η 18χρονη κοπέλα έχει αφήσει την οικογένειά της στην Ουκρανία και δουλεύει ώστε να μπορεί να τους βοηθά οικονομικά.

«Στην Ελλάδα ζω μόνο 1,5 χρόνο. Αυτά που γίνονται στην Ουκρανία, τα έζησα κι εγώ. Είχα πάει να δω την οικογένειά μου κι ήρθε ο πόλεμος. Δυστυχώς έχω κάτσει και κάτω στο υπόγειο. Ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα στις 24 Φεβρουαρίου στην πόλη μου στο Χάρκοβο. Μια ημέρα, που ήμουν στην Ουκρανία, κάτι με ξύπνησε στις 5 το πρωί και βλέπω μηνύματα από τη φίλη μου και μου είπε ότι δεν θα πάμε για καφέ γιατί ξεκίνησε πόλεμος. Δεν μπορούσα να το πιστέψω αλλά μετά άκουγα βόμβες που έπεφταν. Ο μπαμπάς μου είχε ξυπνήσει κι ο αδερφός μου είχε πάρει τη γιαγιά μου να φύγουν από την πόλη… Δεν ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο, αυτοί που μένουν ή αυτοί που πάνε. Πήρα τη μάνα μου εδώ για να τα αποφύγω όλα αυτά» ήταν τα λόγια της στην οντισιόν της, μιας και βρισκόταν στην Ουκρανία όταν ξεκίνησε ο πόλεμος.

Δείτε το βίντεο από την οντισιόν της:

Την Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου η Γιέβα δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το GNTM, με την ίδια να μην μπορεί να το πιστέψει, ενώ έπαθε κρίση πανικού, με την Βίκυ Καγιά να παρεμβαίνει ώστε να την βοηθήσει. Λίγες ώρες αργότερα, η ίδια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στον διαγωνισμό.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved