Media

Αλλαγή δεδομένων και πάλι στην prime time! Ανατροπή με την πρεμιέρα του Survivor

Σε συνεχή αλλαγή δεδομένων οδηγείται η μάχη της prime time, με το «Survivor» να αποτελεί κομβικό παράγοντα που θα επηρεάσει τις κινήσεις στην τηλεοπτική σκακιέρα για τους επόμενους μήνες. Θα κάνει τελικά την έκπληξη ο ΣΚΑΪ;

Η ημερομηνία έναρξης του «Survivor» και το αν τελικά θα επισπεύσει την πρεμιέρα του το κανάλι του Φαλήρου αναμένεται να επηρεάσουν συνολικά τις κινήσεις της αγοράς, που κρυφοκοιτάει προς το Φάληρο για να... κόψει κίνηση.

Και αυτό γιατί τα τέσσερα προπορευόμενα κανάλια -ANT1, Alpha, Star και Mega- βρίσκονται κοντά σε συμφωνία κυρίων για παύση τριών εβδομάδων στην prime time -από τις 23 Δεκεμβρίου έως τις 16 Ιανουαρίου, ωστόσο κάποιοι εκφράζουν επιφυλάξεις λέγοντας ότι δεν πρέπει να αφήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα το πεδίο ελεύθερο στον ΣΚΑΙ, που, λόγω κακής πορείας στους πίνακες τηλεθέασης έως τώρα, επιχειρούσε να βγάλει στον αέρα το «Survivor» το ταχύτερο δυνατό, ακόμα και στα μέσα Δεκεμβρίου.

Τα νεότερα από το «μέτωπο» του ριάλιτι επιβίωσης αλλάζουν τα δεδομένα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Survivor» όχι μόνο δεν θα βγει νωρίτερα (δηλαδή πριν από τα Χριστούγεννα), αλλά ίσως τελικά πάει και αργότερα από ό,τι πέρυσι. Το σενάριο για εσπευσμένη πρεμιέρα πριν από τα Χριστούγεννα, όπως αρχικά επιθυμούσε ο ΣΚΑΙ έχει «καεί», ενώ πλέον παίζει η έναρξη να πάει από το νέο έτος.

Πιο συγκεκριμένα, για την πρεμιέρα του «Αll star Survivor» εξετάζονται δύο ημερομηνίες: η Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου και η Δευτέρα 2 Ιανουαρίου. Αιτία για την καθυστέρηση -σε σχέση με τα αρχικά σχέδια της πρεμιέρας- είναι θέματα της παραγωγής, καθώς κατασκευάζονται από την αρχή οι στίβοι μάχης, αλλά και η εμπλοκή με τα «Survivor» άλλων χωρών. Το ελληνικό «Survivor» μοιράζεται τους ίδιους στίβους με το αντίστοιχο ριάλιτι της Τουρκίας και της Ρουμανίας, ενώ για λόγους προγραμματισμού της AcunMedya πρέπει να «πέσει» δύο εβδομάδες μετά το τουρκικό.

Όσο για το περιεχόμενο του «Survivor», η οριστική απόφαση που ελήφθη είναι ότι όλοι οι παίκτες για διάρκεια 6 μηνών θα είναι all star. Στο τραπέζι είχε πέσει και η ιδέα οι παίκτες να είναι μισοί από παλιά «Survivor» και μισοί καινούργιοι, η οποία στην πορεία απορρίφθηκε. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι για το εξάμηνο «All Star Survivor» θα χρειαστούν συνολικά σχεδόν 60 (!) παίκτες από προηγούμενα «Survivor». Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς κλείνουν deal για συγκεκριμένη διάρκεια, π.χ. 2 ή 3 μήνες λόγω άλλων υποχρεώσεων. Όσο για τις αμοιβές των aΙΙ star παικτών, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ορίσει ενιαίο πλαφόν για όλους τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν εξαιρέσεις προς τα... πάνω, με μυστικές συμφωνίες για κάποιους παίκτες.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved