Σκέψεις για ανακατατάξεις στα τηλεπαιχνίδια της ΕΡΤ
Media

Σκέψεις για ανακατατάξεις στα τηλεπαιχνίδια της ΕΡΤ

Σε αναβρασμό για τα τηλεπαιχνίδια της βρίσκεται η ΕΡΤ, που εξετάζει αλλαγές και ανακατατάξεις για τη νέα χρονιά.

Η τράπουλα με τα τρία τηλεπαιχνίδια που έχει στο πρόγραμμά της η δημόσια τηλεόραση αναμένεται να ανακατευτεί εκ νέου, χωρίς να αποκλείονται ακόμα και οι «τράμπες» ανάμεσα στα εν λόγω προγράμματα.

Προβληματισμό προκαλεί αρχικά ο «Αδύναμος κρίκος», που εντάχθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα της ΕΡΤ1 με αξιώσεις ωστόσο για την ώρα δεν έχει επιβεβαιώσει τις προσδοκίες των στελεχών της ΕΡΤ σχετικά με τις επιδόσεις του. Υπενθυμίζεται ότι το τηλεπαιχνίδι με τον Τάσο Τρύφωνος μεταδιδόταν επί τρία χρόνια στον ΣΚΑΙ τα Σαββατοκύριακα και μετά τη λήξη της συνεργασίας αυτής μετακινήθηκε στην ΕΡΤ.

Ήδη κάποιοι στο Ραδιομέγαρο έχουν δεύτερες σκέψεις ως προς την ορθότητα της απόφασης να μεταφέρουν το ιστορικό τηλεπαιχνίδι σε καθημερινή μετάδοση, ενώ φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο ο «Πιο αδύναμος κρίκος» να μεταφερθεί στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Ποιο τηλεπαιχνίδι θα πάρει τη θέση του «Αδύναμου κρίκου» στην περίπτωση αυτή;

Τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι δύο. Το «Πες τη λέξη», που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στην αντίστοιχη ζώνη του Σαββατοκύριακου με παρουσιαστή τον Γιώργο Καραμίχο, άφησε θετικές εντυπώσεις ενώ ικανοποιητικές ήταν και οι επιδόσεις του από άποψη τηλεθέασης. Ακόμα, ωστόσο, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μπορούσε το «Πες τη λέξη» να μεταφερθεί τις καθημερινές καθώς στην περίπτωση αυτή θα χρειαστούν πολλές αλλαγές στη συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής. Το δεύτερο σενάριο αφορά το «Δες και βρες» με τον Νίκο Κουρή.

Το τηλεπαιχνίδι μεταφέρθηκε στην ΕΡΤ2, καθώς υπήρχε συγκεκριμένο στοκ επεισοδίων, ενώ μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την εταιρεία παραγωγής δεν έγιναν νέα γυρίσματα. Στόχος της ΕΡΤ, ωστόσο, είναι να συνεχίσει το «Δες και βρες» με παρουσιαστή τον Ν. Κουρή και άλλη εταιρεία παραγωγής. Τα δικαιώματα μετάδοσης του εν λόγω φορμάτ «απελευθερώνονται» στο τέλος του 2022 και η ΕΡΤ σχεδιάζει να τα πάρει και να στήσει εκ νέου το τηλεπαιχνίδι, πιθανότατα με μεταφορά του στην ΕΡΤ1 εφόσον προχωρήσει σχέδιο ευρείας ανακατάταξης των τηλεπαιχνιδιών.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved