Ηλέκτρα Νικολούζου: «Το μαύρο ρόδο σημαίνει πολλά για μένα και για αυτό το έχω κάνει και τατουάζ»
Media

Ηλέκτρα Νικολούζου: «Το μαύρο ρόδο σημαίνει πολλά για μένα και για αυτό το έχω κάνει και τατουάζ»

Η Ηλέκτρα Νικολούζου υποδύεται στη σειρά Μαύρο Ρόδο την Αγγελική και μιλάει για τον ρόλο της αλλά και για τη σύμπτωση να έχει στον ώμο της ως τατουάζ ένα ζωγραφισμένο μαύρο ρόδο. 

Η γνωστή ηθοποιός μιλάει για την υπέροχη συνεργασία που έχει τηλεοπτικά φέτος και εξηγεί τι σημαίνει για την ίδια το Μαύρο Ρόδο που έχει χαραγμένο στο κορμί της...

Τι σας κέρδισε στο «Μαύρο Ρόδο»;

«Αρχικά είναι η ίδια η ιστορία. Αυτή η ένωση των δύο διαφορετικών κόσμων, της πίστης και της πιο γήινης ζωής, εμένα με αγγίζει. Επίσης με κέρδισε ο ρόλος. Θεωρώ ότι είναι μια γυναίκα που φαινομενικά μοιάζει κρατημένη και συγκροτημένη, αλλά μέσα της σπάνε τα κομμάτια για πάρα πολλούς λόγους. Αυτό με ιντρίγκαρε από την αρχή. Φυσικά στη συνέχεια αυτού του εγχειρήματος οι άνθρωποι με τους οποίους θα δούλευα, ο σκηνοθέτης μου, το κανάλι, όλη αυτή η φροντίδα και η ζεστασιά που αισθάνθηκα ότι υπήρχε από την αρχή. Ξέρετε, όλο αυτό είναι ένα πάντρεμα πραγμάτων, γιατί ο ηθοποιός δεν μπορεί ποτέ μόνος του, αυτή είναι η φύση της δουλειάς μας».

Το μαύρο τριαντάφυλλο που έχετε ως τατουάζ στον ώμο έγινε για τις ανάγκες του ρόλου;

«Οχι, είναι δικό μου τατουάζ. Είναι μια προσωπική ιστορία αυτή, η οποία τώρα συναντιέται μέσα από τη σειρά. Ολοι το έχουμε σχολιάσει, αλλά είναι κάτι που είχα κάνει πριν πολλά χρόνια. Κάπως ήρθε και έδεσε. Είναι ένα μαύρο ρόδο το οποίο κοιτάζει προς τα κάτω και μόνο εγώ μπορώ να το βλέπω όρθιο».

Τι συμβολίζει για εσάς το μαύρο ρόδο;

«Πάρα πολλά πράγματα, και για αυτό το έχω κάνει και τατουάζ. Θα έλεγα ότι είναι ένα κομμάτι της ψυχής του ανθρώπου που πάντα, ό,τι και να κάνει ο άνθρωπος, υπάρχει κάτι που μένει ή ανάποδα ή κάπως πεσμένο και μαραμένο, αλλά όχι με την πεσιμισπκή έννοια. Είναι ένα κομμάτι που με αυτό πορευόμαστε. Πάντα υπάρχει στην ψυχή μας ένα μαύρο ρόδο που θα είναι για πάντα. Είναι ο άνθρωπος αυτό και ευτυχώς που είμαστε και αυτό».

Στο σενάριο τα πρέπει συγκρούονται με τα θέλω. Εσείς ποιο από τα δύο μονοπάτια συνήθως ακολουθείτε;

«Εγώ ακολουθώ πάντα το θέλω. Υπάρχουν φυσικά στιγμές στη ζωή μου που το θέλω παραγκωνίστηκε λίγο, γιατί υπήρχε ένα πρέπει, αλλά πάντα με πολύ μεγάλο κόπο το έκανα αυτό γιατί είμαι άνθρωπος που θα πάω με την καρδιά μου, όχι με το μυαλό. Καμιά φορά όμως έχω την τύχη, όπως όλοι οι άνθρωποι, το μυαλό και η καρδιά να συμβαδίζουν. Οπότε εκεί εμφανίζεται το φως και η ομορφιά. Αλλά με το θέλω μου πάω πάντα. Εχω βέβαια πληγωθεί και έχω πληγώσει πολύ από αυτό, όμως πιστεύω ότι όταν πηγαίνεις με το θέλω σου κάτι σου επιστρέφεται».

Πηγή: ΒΗΜΑ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved