Άγρια γη: Τα περιθώρια για την Όλγα όλο και στενεύουν
Media

Άγρια γη: Τα περιθώρια για την Όλγα όλο και στενεύουν

Άγρια γη: Στο σημερινό επεισόδιο (10/11), η απρόσμενη εμφάνιση της Νάντιας αιφνιδιάζει τον Άρη, αλλά και τους άλλους στο χωριό.

Τα περιθώρια για την Όλγα όλο και στενεύουν, αφού δέχεται νέες πιέσεις που απειλούν την αξιοπιστία της.
Ο Άρης αντιμετωπίζει καρτερικά την απογοήτευση της Ελπίδας, αλλά και την απόσταση όλων που δεν μπορούν να δεχτούν τη σχέση του με την Όλγα.

Η Μυρτώ βρίσκεται αβοήθητη στα δίχτυα της πλεκτάνης που έχει στήσει η Όλγα, ενώ ο Μιχάλης αποφασίζει να αποκαλύψει στον Άρη μια αλήθεια που θα τα ανατρέψει όλα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είδαμε...

O Γιώργος (Ο. Τζιόβας) λέει στον Θωμά (Σ. Τζώρτζογλου) πως βρήκε τον άνθρωπο που μπορεί να καταστρέψει την Όλγα (Ζ. Δούκα). Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ) είναι στενοχωρημένος που είδε την Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) και τον Στέφανο (Π. Σκαρμέας) να έρχονται κοντά, αλλά κάνοντας μάθημα σ’ ένα παιδί στο στάβλο την εντυπωσιάζει.
Ο Στέφανος λέει στον Κωστή (Θ. Μπανούσης) να μην ανησυχεί για εκείνον και την Ελπίδα και ότι θέλει να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί.


Ο Άρης και ο Μάνος πηγαίνουν βόλτα στη Χαλκίδα όπου συναντούν τον Μιχάλη (Κ. Φαλελάκης). Η ατμόσφαιρα είναι αμήχανη και ο Μιχάλης λέει στον Άρη πως η εκδίκηση έχει πάντα ρίσκο, κάτι που όμως ο Άρης είναι έτοιμος να το πάρει.

Ο Στέφανος μαθαίνει για τα χάπια που δίνει ο ψυχίατρος στη Μυρτώ (Μ. Ζορμπά) και ότι εκείνη έχει σταματήσει να τα παίρνει γιατί την κάνουν να ξεχνάει. Προβληματισμένος, της λέει να παίρνει μόνο ένα ηρεμιστικό που της δίνει ο ίδιος.

Ο Γιώργος συναντά τον Στάμου (Δ. Μαυρόπουλος) που σχεδιάζει να καταστρέψει την Όλγα και αποκαλύπτει πως εκείνη έχει καλύψει ένα εργατικό ατύχημα. Η Όλγα μαθαίνει ότι η Μυρτώ θυμήθηκε το όνομα «Γαλάνης» και ανησυχεί. Καλεί τον Άρη στο γραφείο της λέγοντάς του ότι είναι ο μόνος που εμπιστεύεται όταν μια όμορφη κοπέλα μπαίνει μέσα και τον αγκαλιάζει αποκαλώντας τον «αγάπη μου».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved