Τρία μίλια: Ο Νικόλας βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο
Media

Τρία μίλια: Ο Νικόλας βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο

Τρία μίλια: Στο σημερινό επεισόδιο (11/11), η Φωτεινή ανακαλύπτει πως ο Μιχάλης και η Μάνια της ετοίμαζαν ένα πάρτι- έκπληξη για τα γενέθλιά της.

Ντροπιασμένη και μετανιωμένη για τις άδικες υποψίες της και για αυτά που είπε μπροστά στους καλεσμένους, φεύγει από τη γιορτή. Ο Μιχάλης τρέχει πίσω της για την προλάβει και να λύσει την παρεξήγηση.

Ο Μάρκος εκβιάζει τη Δέσποινα προκειμένου να βοηθήσει τον Τίμο στις αποστολές, που του αναθέτει η μαφία. Ο Τίμος κάνει ό,τι μπορεί, για να απομακρύνει από το σπίτι εκείνη και τις κόρες τους.

Η Λίζα και ο Στέφανος συνεχίζουν να δολοπλοκούν εναντίον του Μιχάλη. Ο Γεράσιμος εκμυστηρεύεται στην Κάτια ότι δεν έχει τη δυνατότητα να συντηρήσει οικονομικά το πλοίο του.

Ο Νικόλας βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και ο Πέτρος αποφασίζει να τον βοηθήσει, αρχίζοντας να ψάχνει για δουλειά και ο ίδιος. Ο Ευθύμης γνωρίζεται καλύτερα με τη Μάνια και ανάμεσά τους αναπτύσσεται μια αμοιβαία συμπάθεια. Στο μεταξύ, το ειδύλλιο του Χάρη και της Ελένης παίρνει μια απρόβλεπτη τροπή…

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved