Πετρογιάννη: Οι δηλώσεις μετά το ξεκατίνιασμα με τη Σπυροπούλου - «Όσα γράφει για μένα είναι ψέματα»
Media

Πετρογιάννη: Οι δηλώσεις μετά το ξεκατίνιασμα με τη Σπυροπούλου - «Όσα γράφει για μένα είναι ψέματα»

Τα πρώτα λόγια της Φωτεινής Πετρογιάννη μετέφερε ο Κώστας Τσουρός που έχει συνεργαστεί μαζί της μετά το ξεκατίνιασμα στο twitter με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Κώστας Τσουρός είπε στο Mega Καλημέρα: «Μίλησα με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Τη ρώτησα γιατί πήρε τηλέφωνο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις 2:48 τη νύχτα.

Αρχικά μου είπε η Φωτεινή ότι την πήρε τη νύχτα γιατί εκείνη την ώρα έγραψε τα tweets η Κωνσταντίνα και γι’ αυτό την πήρε τηλέφωνο εκείνη την ώρα. Και θα σας μεταφέρω ακριβώς τα λόγια της Φωτεινής, ποια είναι η αντίδρασή της για όλο αυτό που συμβαίνει»!

Και πρόσθεσε ο δημοσιογράφος: «Μου είπε ότι “εκείνη την ώρα που τα έγραφε την πήρα. Αφού δεν απάντησε στο τηλέφωνο, της απάντησα δημόσια, όπως έκανε και αυτή. Όλα όσα γράφει για μένα είναι ψέματα. Είχα μία φιλία, η οποία ποτέ δεν λειτούργησε σε βάρος κάποιου”. Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση της Φωτεινής Πετρογιάννη σε όλο αυτό που γίνεται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο twitter. Αυτά ήταν τα λόγια που μου μετέφερε η ίδια».

Η κόντρα καλά κρατεί ανάμεσα στις δύο κυρίες!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved