Καινούργιου: «Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους και υπερήλικες. Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου»
Media

Καινούργιου: «Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους και υπερήλικες. Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου»

Εξομολογήσεις από την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια με αφορμή το κουίζ της εκπομπής προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση.

Το κουίζ αφορούσε σε μια γυναίκα και πιο συγκεκριμένα μια πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία υπήρξε, σύμφωνα με τη Super Κατερίνα, τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση που διαλύθηκε πριν από τον γάμο.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα ζήτησε από τους συνεργάτες της, αν μάθουν ποτέ κάτι για εκείνη σε στιλ κουίζ, να της το πουν. «Φεύγω πάνω και πάω να ετοιμάσω κουίζ.

Σε πέντε λεπτά κατεβαίνω κάτω», είπε η Έλενα Πολυκάρπου με το χιούμορ που τη διακρίνει. Άμεσα ήρθε η απάντηση της παρουσιάστριας, η οποία είπε στον «αέρα» της εκπομπής της:

«Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου. Ελεύθερη είμαι, ό,τι θέλω μπορώ να κάνω. Με παντρεμένους δεν τα φτιάχνω, με υπερήλικες δεν τα φτιάχνω. Λέω ότι δεν έχω κάτι επιλήψιμο στη ζωή μου για να φοβάμαι. Μία χαρά είμαι. Μακάρι να βρω κάποιον», απάντησε.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Κατερίνα Καινούργιου αρκετά συχνά αναφέρεται στην προσωπική της ζωή μέσα από την εκπομπή της και τώρα που είναι μόνη αλλά και πριν που ήταν σε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και ήθελε να μοιραστεί ορισμένα πράγματα.

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Καινούργιου: Η ανατρεπτική εμφάνιση στην εκπομπή που άφησε άφωνους τους συνεργάτες της

Καινούργιου: Τηλεφώνησε on air στον Νικηφόρο και της το έκλεισε: «Φροντίστε να ζητήσει συγγνώμη»

Κατερίνα Καινούργιου: Οι εξετάσεις και η αποκάλυψη για το αυτοάνοσο νόσημα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved