Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Οι γιοι της που είναι στην εφηβεία και οι δυσκολίες
Media

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Οι γιοι της που είναι στην εφηβεία και οι δυσκολίες

 H Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας και μεταξύ άλλων μίλησε για την ψυχοθεραπεία που κάνει εδώ και αρκετά χρόνια αλλά και τα παιδιά της που είναι στην εφηβεία!

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε: «Είχα κάνει ψυχοθεραπεία παλαιότερα και έχω κάνει και τώρα. Είναι κάτι που το το θεωρώ απαραίτητο και για εμένα, αλλά και γενικότερα. Αφού έχουμε αυτό το όπλο στα χέρια μας, οφείλουμε να το χρησιμοποιούμε. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος και τώρα που πέρασαν τα χρόνια ένιωσα πάλι την ανάγκη και συνεχίσω να το δουλεύω»!

Και πρόσθεσε για τους γιους της: «Οι γιοι μου είναι 13 και 14. Οι χαρακτήρες τους διαμορφώνονται ακόμα, τώρα είναι πάνω στην εφηβεία, δεν μπορείς να έχει την απόλυτη αίσθηση. Νομίζω ότι είναι αρκετά υπεύθυνοι και οι δύο, τους έχω εμπιστοσύνη. Στο σπίτι υπάρχουν όρια και δεν τα βάζω μόνο εγώ. Τα παιδιά τα σπάνε κάποια στιγμή και νομίζω αυτή είναι και η δουλειά τους».

Και υπογράμμισε: «Στην εφηβεία βλέπεις την αλλαγή στα παιδιά, την χαίρομαι κιόλας, όσο και αν μας δυσκολεύει. Η δική μου εφηβεία ήταν πολύ έντονη και μέχρι και τα 21 ήταν πολύ έντονη»!

Διαβάστε επίσης

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: H ερώτηση που την εξόργισε: «Δε με ρωτάει ο κόσμος, εσείς με ρωτάτε»

Μανουσάκης:Η επανένωση Παπαχαραλάμπους-Γκλέτσου & τα απίστευτα νούμερα που έκαναν οι Ψίθυροι καρδιάς

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμένα να μιλήσω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved