Αποκλειστικό Έρωτας Φυγάς: Αλεξάνδρα και Μάρκος ξανά μαζί - Οι πρώτες εικόνες
Media

Αποκλειστικό Έρωτας Φυγάς: Αλεξάνδρα και Μάρκος ξανά μαζί - Οι πρώτες εικόνες

Έρωτας Φυγάς: Δεν ξέρουμε φυσικά αν τελικά θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν αλλά το πρώτο βήμα γίνεται και το gossip-tv έχει αποκλειστικά τις πρώτες εικόνες.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (10-11) λοιπόν Αλεξάνδρα και Μάρκος συναντιούνται ξανά μετά από πολύ καιρό και αυτό σηματοδοτεί νέες και ανατρεπτικές εξελίξεις

Και για να θυμηθούμε λίγο το παρελθόν αυτού του ζευγαριού Αλεξάνδρα και Μάρκος ζούσαν έναν παράφορο έρωτα όταν ο Μάρκος μπαίνει στη φυλακή για φόνο που έκανε για να τη σώσει και η Αλεξάνδρα όντας έγκυος αναγκάζεται να παντρευτεί τον Ιάσωνα κι έτσι το παιδί μεγαλώνει κοντά του.

Όλοι προσπαθούν να τους κρατήσουν χώρια με κάθε κόστος αλλά ίσως τελικά η μοίρα τους θέλει μαζί.

Μετά από καιρό ο Μάρκος αποφυλακίζεται και διακινδυνεύει ακόμα και τη ζωή του για να τη συναντήσει. Μετά από πολλά δεινά και για τους δύο η συνάντηση γίνεται με την Αλεξάνδρα, η οποία παρά το γεγονός ότι έχει πάρει εντολή από τον Ιάσωνα να του πει πως δεν τον αγαπά, λυγίζει κι έτσι έρχονται και πάλι κοντά. Η συνέχεια σήμερα το απόγευμα στο Open στις 17:45

Δες το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το gossip-tv

Στο σημερινό επεισόδιο

Ο Μιχάλης, απαιτεί από την οικογένεια να κάνει κάτι για να αποκαταστήσει το όνομα της Ρηνιώς, Τα πράγματα περιπλέκονται κι άλλο, όταν τα κοσμήματα της Ελπίδας βρεθούν σε κοσμηματοπωλείο της Μεσσήνης. Ο Ιάσονας αναγκάζει την Αλεξάνδρα να συναντήσει τον Μάρκο, για να του πει πως δεν είναι πια ερωτευμένη μαζί του. Θα συναντηθούν από κοντά μετά από καιρό και θα βγουν στην επιφάνεια όλα όσα είναι κρυμμένα μέσα τους.

Το διακύβευμα όμως είναι μεγάλο, καθώς αν η Αλεξάνδρα κάνει την λάθος κίνηση, ο Ιάσονας θα πραγματοποιήσει την απειλή του και θα της πάρει το παιδί για πάντα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved