Μαύρο Ρόδο spoiler: «Η Αυξεντία είναι βουτηγμένη στα σκοτεινά μυστικά»
Media

Μαύρο Ρόδο spoiler: «Η Αυξεντία είναι βουτηγμένη στα σκοτεινά μυστικά»

Μαύρο Ρόδο spoiler: Άνθρωπος-κλειδί είναι η μοναχή Αυξεντία (Σοφία Σεϊρλή), θεία της Ελισάβετ και μαγείρισσα της μονής.

Στήριγμα για την ανιψιό της όταν σκοτώθηκε η μητέρα της, αλλά και φύλακας-άγγελος στην απόπειρα βιασμού της. Η Σοφία Σεϊρλή μιλά για τη σειρά.

  • Θα μας συστήσετε την ηρωίδα σας;

«Είναι στήριγμα για την Ελισάβετ παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη ζωή της, καθώς η Ελισάβετ έχασε πολύ μικρή τη μητέρα της. Φαίνεται ότι δεν ήταν και τόσο ατύχημα ο θάνατος της αδελφής της Αυξεντίας.

Ο Λευτέρης, πατέρας της Ελισάβετ, αμέσως παντρεύτηκε την Πολυξένη, που τον έχει παντρευτεί για τα λεφτά του. Για να μπορέσει και η κόρη της να έχει μια οικογένεια. Πιστεύουν ότι με το να γίνει μοναχή η Ελισάβετ, θα μπορέσουν να την κληρονομήσουν. Γιατί θα αποποιηθεί την κληρονομιά της».

  • Μα, την κληρονομιά δεν την παίρνει το μοναστήρι;

«Δεν ξέρω. Η Πολυξένη φοβάται, γι’ αυτό προσπαθεί να πάρει την κληρονομιά από πριν. Η Ελισάβετ και με τον πατέρα της έχει θέματα και φυσικά με την Πολυξένη. Θέλει να τους συγχωρέσει γιατί πρέπει, ως θρησκευόμενη και ως μέλλουσα μοναχή. Όλο κάτι συμβαίνει, όμως, και δεν μπορεί να φτάσει στη συγχώρεση. Το στήριγμα, η οικογένειά της, ο άνθρωπος που είναι δίπλα της είναι η Αυξεντία».

  • Τι οδήγησε την Αυξεντία στη μοναστική ζωή;

«Το μόνο που έχει πει είναι ότι από πολύ μικρή την είχαν βάλει στα κτήματα και έψελνε τη θεία λειτουργία ως παρηγοριά. Ήταν ένα κορίτσι ζορισμένο από παιδί. Έχω σκεφτεί, καθώς είναι πολύ αφοσιωμένη, ότι την είχαν τάξει για να γίνει μοναχή. Της έχει τύχει, όμως, να πρέπει να υπερασπιστεί την ανιψιό της για το ατύχημα που είχε γίνει με το θάνατο της μητέρας της».

  • Η Ελισάβετ θεωρεί υπεύθυνο τον πατέρα της για το θάνατο της μητέρας της;

«Βεβαίως και πιστεύει ότι υπήρχε σχέση με την Πολυξένη, όντας παντρεμένος. Αυτό έχει δει. Οι τρεις τους να τσακώνονται και κάποιος να σπρώχνει τη μητέρα της, να πέφτει κάτω και να πεθαίνει. Αυτό είδε και μετά έτρεξε στη θεία της».

  • Έζησε κι άλλον εφιάλτη;

«Η Ελισάβετ από δώδεκα χρόνων ήταν δίπλα στη θεία της στο μοναστήρι. Όμως, πήγε να τη βιάσει ο Διακοσάββας, που διαφέντευε την περιοχή, αλλά σκοτώθηκε. Πατέρας του Σαράντου Διακοσάββα, που τον ψάχνει. Θα δούμε ποιος τον έβγαλε από τη μέση και τον έθαψε. Η Αυξεντία είναι βουτηγμένη στα σκοτεινά μυστικά. Με τα οστά και με όλα αυτά θα έχουμε μια μεγάλη εξέλιξη».

Η Φιλαρέτη δεν ξέρει…

  • Έχουν βάλει το χεράκι τους μοναχές για να αφανισθεί ο πατέρας Διακοσάββας;

«Καθόλου. Το μυστικό αυτό, που έθαψαν το πτώμα του στο μοναστήρι, ήταν με την παλιά ηγουμένη που έχει πεθάνει, την Αυξεντία και την Ελισάβετ, την ανιψιό της. Η ηγουμένη Φιλαρέτη δεν ξέρει. Θα μάθει κάποια στιγμή, απ’ ό,τι φαντάζομαι».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved