Η Γη της ελιάς: Κιντώνη: «Το παιδί του Σωκράτη είναι ένας παράγοντας που δυσκολεύει τη σχέση»
Media

Η Γη της ελιάς: Κιντώνη: «Το παιδί του Σωκράτη είναι ένας παράγοντας που δυσκολεύει τη σχέση»

Η Γη της ελιάς: Η Αγγελική Κιντώνη μπήκε στη σειρά και σίγουρα θα φέρει μεγάλες εξελίξεις και ανατροπές στη συνέχεια.

Η δημοφιλής ηθοποιός, μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τη σειρά και απάντησε σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε για τον ρόλο της.

  • Πώς θα σκιαγραφούσατε την Αλκμήνη;

«Είναι ένα κορίτσι με δυναμικό χαρακτήρα, αλλά και ρομαντισμό ταυτόχρονα. Ξέρει τι θέλει και δεν συμβιβάζεται εύκολα, τόσο στη δουλειά της όσο και στην προσωπική της ζωή. Κατά βάθος έχει ανάγκη να ερωτευτεί.

Τολμάει να φύγει απ’ όπου βρίσκεται, για χάρη μιας νέας περιπέτειας, ή αν πληγωθεί και θελήσει να αφήσει πίσω κάτι. Πολλές φορές είναι απόλυτη στις απόψεις της και γίνεται κυνική. Είναι, όμως, έντιμη και δοτική με τους δικούς της ανθρώπους».

  • Σύμμαχος είναι ο εαυτός της;

«Πατάει γερά στα πόδια της, αλλά έχει και την υποστήριξη της Ισμήνης, της Δήμητρας και της Αντιγόνης, που έχουν έρθει κοντά».

  • Στη Μάνη γιατί ήρθε;

«Γιατί τη γοητεύουν τα νέα ξεκινήματα».

  • Η σχέση με τον Σωκράτη Δρακόπουλο;

«Είναι έρωτας με την πρώτη ματιά».

  • Τι τη γοητεύει στον Σωκράτη;

«Ο Σωκράτης έχει αυτό το πακέτο του φιλόδοξου και καλλιεργημένου άντρα που της αρέσει. Ζούσε στο εξωτερικό, έχει μια ευθύτητα και λακωνικότητα στην κουλτούρα του, που τη γοητεύει. Σίγουρα όμως, είναι και μια ανάγκη για την Αλκμήνη, καθώς έχει κουραστεί να είναι μόνη της».

  • Θα μάθει για την ύπαρξη της κόρης | του Σωκράτη και θα σταθεί στο πλευρό του;

«Το παιδί του είναι ένας παράγοντας που δυσκολεύει τη σχέση, αλλά με κατανόηση τα εμπόδια ξεπερνιούνται», είπε η Αγγελική Κιντώνη στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved