Κάνε ότι κοιμάσαι spoiler: Έρχονται αποκαλύψεις για τα κίνητρα των δολοφόνων
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι spoiler: Έρχονται αποκαλύψεις για τα κίνητρα των δολοφόνων

Η Έμιλυ Κολιανδρή παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε και ένα spoiler για τη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι στην οποία την απολαμβάνουμε αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

  • Τι σας αρέσει σε αυτόν το «σκοτεινό» ρόλο που κρατάτε στη σειρά;

Αυτό που πρωτίστως με γοήτευσε είναι πως πρόκειται για κάτι πολύ διαφορετικό από ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Δεν μου έχει τύχει ποτέ να υποδυθώ τη γυναίκα-αράχνη, μια μυστηριώδη γυναίκα που σαγηνεύει, που είναι μέλος μιας συμμορίας, που είναι ο ιθύνων νους για εγκλήματα, και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να μπαίνω σε αυτά τα παπούτσια για λίγο. Είναι κάτι τελείως έξω από εμένα και με συναρπάζει αυτή η εκδοχή του εαυτού μου, διότι εγώ την υποδύομαι, άρα κάτι της έχω δώσει από εμένα.

Βεβαίως, στην πορεία, όπως θα φανεί, η ηρωίδα μου έχει κάποια κίνητρα για αυτήν της τη δράση. Δεν είναι το απόλυτο κακό.

  • Ποιο είναι αυτό το κίνητρο;

Η επιθυμία για εκδίκηση. Αυτό την οδήγησε να γίνει μέλος της σπείρας, διότι στο παρελθόν έχει «χάσει» έναν πολύ δικό της άνθρωπο. Οπότε παίρνει ένα ρόλο εκδικητή. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχει ήταν να μπει στη ζωή αυτού που ευθύνεται για την απώλειά της και να γίνει ένα με τον υπόκοσμο, προκειμένου να βρει τον τρόπο να τον εκδικηθεί με το ίδιο νόμισμα.

  • Θέλει δηλαδή να εκδικηθεί τη συμμορία της οποίας είναι μέλος;

Ακριβώς. Κάποια στιγμή όμως γίνεται η... στραβή και βρίσκεται ένοχη για το φόνο μιας γυναίκας. Αυτό δεν το είχε υπολογίσει και γι’ αυτό από δω και πέρα η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή για όλους. Θα οδηγηθούν σε αποκαλύψεις για τα κίνητρα των ηρώων και για το ποιοι και το πώς σχετίζονται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

  • Θα φανεί άρα ότι η Ευαγγελία Καλίρη είχε σχέση με τη συμμορία που τη δολοφόνησε;

Σίγουρα το ότι επιλέχθηκε ως θύμα δεν ήταν τυχαίο. Και η Ευαγγελία είχε κάποια σκοτεινά μυστικά που θα αποκαλυφθούν.

  • Μιλάμε για το σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό, το bullying... Είναι ένα σημαντικό πρόβλημα της εποχής.

Το οποίο είναι πολύ συχνό πλέον. Θεωρώ ότι μας αφορά όλους. Είναι μεγάλος φόβος για τους γονείς που έχουν παιδιά μετά το γυμνάσιο.

  • Ως παιδί, αλλά και αργότερα, βιώσατε εκφοβισμό;

Δυστυχώς, το bullying υπήρχε πάντα και θα υπάρχει. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι βίωσα κάτι τραυματικό, αλλά θυμάμαι ότι υπήρχαν πάντα μαθητές που γίνονταν στόχος. Είτε επειδή ήταν ευτραφείς είτε επειδή ήταν πιο αργοί... Απλώς τώρα, λόγω της απρόσκοπτης πρόσβασης στο Διαδίκτυο, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πιο σκληρά και να λάβουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, είπε η Έμιλυ Κολιανδρή στο 7 Μέρες TV.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved