Η Γη της ελιάς: Ιορδανίδης: «Ο Μάνος θα αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση & αφορά σε θέμα υγείας»
Media

Η Γη της ελιάς: Ιορδανίδης: «Ο Μάνος θα αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση & αφορά σε θέμα υγείας»

Η Γη της ελιάς: Ο Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και φυσικά μίλησε για τον ρόλο του.

Μεταξύ άλλων, έδωσε και spoiler για το μέλλον του ήρωα που υποδύεται.

  • Ο ήρωάς σας είναι πιστός στον χαρακτήρα που μας γνώρισε πέρυσι;

«Πέρυσι, ως Τάσος, είχα έντονες διαφωνίες με τον Μάνο, τον ήρωά μου. Όπως πάντα τον δικαιολογούσα ως χαρακτήρα γιατί δεν είχε περάσει λίγα. Μην ξεχνάτε πως την ημέρα του γάμου του δολοφόνησαν τη γυναίκα του, οπότε όλο αυτό του προκαλούσε αναταραχή.

Από εκεί και πέρα όταν τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν τον δρόμο τους και να γίνονται πιο ευοίωνες οι συνθήκες ηρέμησε και ο ίδιος. Φέτος τον συναντάμε σε μια πολύ ευτυχισμένη του φάση. Πλέον λοιπόν, Τάσος και Μάνος έχουν πολλά κοινά και ταυτίζονται με έναν τρόπο. Επειδή όμως μετά τη νηνεμία έρχεται και η καταιγίδα, θα αντιμετωπίσει καταστάσεις που θα είναι δύσκολες. Και για τον ίδιο και για την οικογένειά του».

  • Ήδη τον βλέπουμε να χάνει τον ύπνο του καθώς ο Σωκράτης έρχεται σε επαφή με τη μικρή Αγγελική.

«Απ’ όσο γνωρίζω κι εγώ, ο Σωκράτης έρχεται στη Μάνη για επαγγελματικές συναναστροφές και υποχρεώσεις. Η τύχη τα φέρνει έτσι όμως που, από τα συμφραζόμενα της Αντιγόνης, καταλαβαίνει ότι το παιδί είναι δικό του. Και φυσικά αποφασίζει να τη διεκδικήσει. Όπως έχουμε δει ήδη από τα πρώτα επεισόδια, ο Μάνος, η Μαρίνα και ο Ισίδωρος έχουν δεθεί πάρα πολύ με αυτό το παιδί. Άρα θα ξεκινήσουν οι συγκρούσεις. Ειδικά μεταξύ του Μάνου και του Σωκράτη, ο οποίος θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα πατρικά του κεκτημένα».

  • Θα κινηθεί νομικά;

«Αυτό αφήνεται ως υπόνοια στον τηλεθεατή. Το τι θα ακολουθήσει όμως δεν το γνωρίζω».

  • Έτσι όπως τον έχετε στο μυαλό σας τον Μόνο, μέχρι πού είναι ικσνόε να φτάσει για το καλό της οικογένειάς του;

«Για την οικογένειά του μπορεί να δώσει και τη ζωή του άνετα. Είναι δεδομένο αυτό και το έχω συζητήσει και με σεναριογράφο. Ο Μάνος είναι διατεθειμένος να πεθάνει για την οικογένειά του».

  • Υπάρχει περίπτωση αυτό το γεγονός να τον φέρει πάλι σε ρήξη με τη Μαρίνα;

«Όχι. Με τη Μαρίνα είναι πιο ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Έχουν κατασταλάξει πλέον μαζί και πέρα από κάποιες εντάσεις που ενδεχομένως μπορεί vα δημιουργηθούν, με τη Μαρίνα φαίνεται πως γεννήθηκαν ο ένας για τον άλλον».

  • Με τη Μυρτάλη όμως πώς θα τα βγάλουν πέρα;

«Και η Μυρτάλη είναι μέλος της οικογένειας και έχουν πολύ στενούς δεσμούς. Πράγματι όμως, εκείνη έχει μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και προσπαθούν όλοι να βρουν την άκρη μαζί της και να την αντιμετωπίσουν όπως πρέπει, ώστε και εκείνη να συνέλθει αλλά και σε ό,τι αφορά τα θέματα της επιχείρησης».

  • Θα λυθούν οι διαφορές τους;

«Δεν το γνωρίζω για να είμαι ειλικρινής».

  • Ωστόσο, το γεγονός πως και η Αθηνά θα βγει από τη φυλακή...

«Θα είναι κάτι που θα τους ενώσει ξεκάθαρα. Νομίζω πως η σεναριογράφος άφησε να φανεί αυτό από την πρώτη στιγμή. Οι όποιες προστριβές μεταξύ τους ανήκουν στο παρελθόν, αν και ο Μάνος ποτέ δεν είχε προβλήματα με την Αθηνά. Ουσιαστικά θα δημιουργήσουν ένα κοινό μέτωπο απέναντι στη συμπεριφορά της Μυρτάλης».

  • Άρα, αν εξαιρέσει κανείς το θέμα που θα προκύψει με τον Σωκράτη, ο Μάνος μάλλον θα βιώνει μια ήσυχη ζωή!

«Όλα τα άλλα κομμάτια είναι διευθετημένα, ωστόσο μετά την περιπέτεια με το παιδί, θα ακολουθήσει ακόμα κάτι. Εκεί ο Μάνος θα αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του σε συναισθηματικό επίπεδο».

  • Μήπως ο Μάνος με τη Μαρίνα κάνουν δικό τους παιδί;

«Όχι. δεν είναι αυτό. Δεν θα είναι κάτι ευχάριστο ή ευοίωνο. Θα αντιμετωπίσει μια πολύ-πολύ μεγάλη δυσκολία συναισθηματικής φύσεως. Αφορά σε θέμα υγείας αλλά όχι κάτι προσωπικό του, ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου, είπε ο Τάσος Ιορδανίδης στο tv24.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved