Media

Maestro: Η Χάρις Αλεξίου τραγούδησε για πρώτη φορά μετά από χρόνια και το Twitter υποκλίθηκε!

Gossip-tv Team

Ήταν το 2020 όταν η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωνε πως σταματάει το τραγούδι, δηλώνοντας μάλιστα ότι πενθεί για τη φωνή της. 

Όλα αυτά ήρθαν να αλλάξουν με μία σειρά, αυτή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη καθώς στο αποψινό επεισόδιο είδαμε τη Χάρις Αλεξίου, μετά από δύο χρόνια να τραγουδάει ξανά.

Η γιαγιά της Κλέλιας, μετά από παράκληση του μαέστρου, δέχεται να τραγουδήσει στο φεστιβάλ που ετοιμάζει, σύμφωνα με το σενάριο της σειράς και αποφασίζει να κάνει την πρώτη πρόβα.

Σαν να το λέει στην πραγματικότητα, η Χάρις Αλεξίου στις πρώτες πρόβες της νιώθει να έχει ενδοιασμούς γι' αυτό που πάει να κάνει. Λέει ότι δεν αναγνωρίζει τη φωνή της και ο μαέστρος της λέει ότι όντως έχει αλλάξει, αλλά απλώς είναι διαφορετική.

Και τότε συναντάμε ξανά τη Χαρούλα Αλεξίου μέσα από τα τραγούδια της τα πενήντα και πλέον χρόνια που μας συγκίνησε με τις ερμηνείες της και φυσικά συνεχίζει να το κάνει.

Η Χάρις, η γιαγιά της ιστορίας, αρχίζει να τραγουδά με τον μαέστρο στο πιάνο και φυσικά η στιγμή... μένει στον χρόνο καθώς ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη που θα μπορούσε να είχε επιφυλάξει στους τηλεθεατές μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Φυσικά, μετά την προβολή των συγκεκριμένων σκηνών, οι τηλεθεατές υποκλίθηκαν στη μεγάλη ερμηνεύτρια που έχει καταφέρει φέτος να μας πείσει ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μία έμπειρη ηθοποιό.

Δείτε κάποια από τα σχόλια στο Twitter:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved