Το «Σπίτι με το MEGA» είναι στα… χάι του και υποδέχεται τον Αντύπα
Media

Το «Σπίτι με το MEGA» είναι στα… χάι του και υποδέχεται τον Αντύπα

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Αντύπα, ο οποίος συμπληρώνει 40 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία και τα γιορτάζει στο «Σπίτι με το MEGA».  

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στην αγαπημένη μουσική εκπομπή του MEGA και κατέγραψε όσα έγιναν στα παρασκήνια.

Ο Αντύπας ανέφερε για τη συμμετοχή του στην εκπομπή: «Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως κάνω κάθε φορά και να αναφέρω όλη μου την ιστορία. Με την Ρούλα Κορομηλά έχουμε κάνει πάρα πολλές εκπομπές, είναι μία σπουδαία γυναίκα και παρουσιάστρια. Την αγαπώ πάρα πολύ».

Για τη μεγάλη βραδιά που έρχεται στο MEGA μίλησε και ο Γιώργος Αλκαίος: «Θα περάσετε πάρα πολύ καλά με τον Αντύπα, είμαστε σαν οικογενειακοί φίλοι. Με την Ρούλα Κορομηλά έχουμε ζήσει πολλές στιγμές τις εποχές που η τηλεόραση έκανε άπιαστα νούμερα, μας δένουν πολλά πράγματα».

Ο Χρήστος Χολίδης, σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που με κάλεσαν και που είναι επιτέλους πίσω στην τηλεόραση η Ρούλα!», ενώ θυμήθηκε ένα περιστατικό από το παρελθόν: «Ήμουν μοντέλο σε μία εκπομπή της Ρούλας και εκεί αποφάσισα πως πρέπει να τραγουδήσω. Το αγαπημένο μου τραγούδι του Αντύπα είναι το “Δεν τη βλέπετε”».

«Ο Αντύπας είναι ένα τεράστιο βουνό κι εγώ ένας μικρός λόφος», είπε ο Πρόδρομος, ενώ ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως έχει ζηλέψει πολλά τραγούδια του Αντύπα: «Ένα από αυτά είναι το “Ένα σου σημάδι μόνο”. Πολλές φορές είχα εμπνευστεί από κάποια τραγούδια του Αντύπα για να γράψω κι εγώ».

«Ο Αντύπας είναι ένας πολύ καλός τραγουδιστής, αγαπημένος μου άνθρωπος και έχουμε οικογενειακή σχέση», είπε η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ενώ ο Γιάννης Ξανθόπουλος πρόσθεσε ότι είναι μεγάλη του τιμή που βρίσκεται μαζί του στο «Σπίτι με το MEGA».

Ο Αντύπας έρχεται ανεβασμένος το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο «Σπίτι με το MEGA» και μας χαρίζει μια αξέχαστη βραδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved