Βάσια Τριφύλλη για Σοφία Παυλίδου «Είναι ανακατώστρα»
Media

Βάσια Τριφύλλη για Σοφία Παυλίδου «Είναι ανακατώστρα»

Super Κατερίνα: Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε σήμερα η Βάσια Τριφύλλη και σχολίασε την δίκη Παπαγιάννη - Παυλίδου.

Η ίδια συμμετείχε τότε στην παράσταση «Πετάει Πετάει» όπου έγινε ο μεγάλος καβγάς που έφτασε μέχρι τα δικαστήρια.

«Δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό. Ούτε τότε μίλησα, ούτε τώρα θα πω κάτι γιατί πραγματικά δεν ήμουν μπροστά. Δε το ξέρω αυτό. Δε μπορώ να μιλήσω για κάτι που δεν το ξέρω απευθείας. Και τότε ακόμα που ήμασταν στον θίασο, δεν τους έβλεπα. Εγώ πήγαινα αργά γιατί έβγαινα δεύτερο μέρος και έφευγα και πρώτη. Δεν είχαμε πάρε – δώσε, δεν είχαμε πολλές φιλίες. Ήμασταν καλά, αγαπημένοι.

Με εμένα και τον Μάνο Παπαγιάννη δεν είχε συμβεί ποτέ τίποτα… Ό, τι σου έχουν πει είναι ψέματα. Λυπάμαι αν ο Παπαγιάννης είπε κάτι τέτοιο (να πάω να μάθω θέατρο). Αν ο Παπαγιάννης με δυο παιδιά και τόσα χρόνια στο θέατρο πιστεύει ότι εγώ πρέπει να ξαναπάω στη σχολή, να μου κάνει τα έξοδα να πάω», είπε η Βάσια Τριφύλλη.

Και συνέχισε: «Η Παυλίδου φαίνεται είναι ανακατώστρα, τι να πω. Εγώ δεν το ξέρω αυτό το θέμα. Μπορεί να σε απογοητεύω αλλά είμαι πολύ δίκαιος άνθρωπος. Δεν λέω ψέματα. Έχω αυτό το ελάττωμα. Και ξέρεις γιατί δε λέω ψέματα; Γιατί είμαι γριά και τα ξεχνάω και γίνομαι ρεζίλι. Δεν έχω κληθεί από το δικαστήριο. Τους το ξέκοψα την ίδια στιγμή. Τους είπα παιδιά εγώ δεν είμαι μάρτυρας για κανέναν μέσα εδώ. Θέλετε να με βάλετε να ορκιστώ για κάτι που δεν είδα; Τη φασαρία την άκουσα αλλά πολλές φορές ακούμε φασαρίες χωρίς να ξέρουμε ποιος φωνάζει, ποιος δέρνει...».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved