Με τη Φαίη Σκορδά στο καμαρίνι της: Η εκπομπή... κήπος, οι αλλαγές και τα συναισθήματά της
Media

Με τη Φαίη Σκορδά στο καμαρίνι της: Η εκπομπή... κήπος, οι αλλαγές και τα συναισθήματά της

Ζεν. Αυτή είναι η πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό μπαίνοντας στο ολοκαίνουργιο καμαρίνι της Φαίης Σκορδά

Το οποίο και δε θα σας δείξουμε καθώς είναι γεμάτο - κυριολεκτικά γεμάτο- με φωτογραφίες από ευτυχισμένες προσωπικές στιγμές με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη. Το δικό της Ζεν σε ότι κι αν συμβαίνει.

Παλ χρώματα παντού, λευκό που το κάνει ακόμα πιο φωτεινό, τακτοποιημένα πράγματα και κεράκια. Εντάξει τα τελευταία παραλίγο να τους κάνουν παρανάλωμα την επόμενη μέρα από αυτήν που είμασταν εκεί αλλά η Φαίη ακόμα κι αυτό το αντιμετώπισε με χαμόγελο.

Η Φαίη Σκορδά στο καμαρίνι της

Η θετική της διάθεση αυτή τη χρονιά είναι απόλυτα ορατή σε όλους όσοι την ξέρουν έστω και λίγο. Ίσως γιατί, όπως μας είπε η ίδια, η απόφασή της για τη μεταγραφή της από τον Ant1 στον ΣΚΑΙ και το στήσιμο μιας εκπομπής και μιας ολόκληρης ζώνης από την αρχή στο κανάλι του Φαλήρου, ήταν απόλυτα συνειδητή.

Έχοντας πια κλείσει δύο μήνες στον τηλεοπτικό αέρα μιας άλλης συχνότητας η Φαίη Σκορδά μας μίλησε για όλα όσα αισθάνεται. Γιατί χαρακτηρίζει την εκπομπή της ως... κήπο; Πώς νιώθει ως τώρα με αυτό που παρουσιάζει; Θα κάνει αλλαγές; Γιατί δεν ευχαριστιέται -ακόμα- 100%;

Αυτά και άλλα πολλά και πιο προσωπικά στο αποκλειστικό βίντεο που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved