Άγρια γη: Η Ελπίδα προσεγγίζει τη Νάντια - Αποκλειστικό απόσπασμα
Media

Άγρια γη: Η Ελπίδα προσεγγίζει τη Νάντια - Αποκλειστικό απόσπασμα

Άγρια γη: Στο σημερινό επεισόδιο (11/11), ο Άρης (Σ. Μιχαήλ), σοκαρισμένος, μαθαίνει πως η μάνα του ζει και κρατείται σε ίδρυμα, όταν όμως το επισκέπτεται για να τη δει, τον περιμένει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Γιώργος (Ο. Τζιόβας) πιέζει τον Γρηγόρη (Ν. Αρβανίτης) να καταθέσει εναντίον της Όλγας (Ζ. Δούκα), στην υπόθεση συγκάλυψης εργατικού ατυχήματος. Στο πλευρό τους ο ορκισμένος εχθρός της, Φίλιππος Στάμου (Δ. Μαυρόπουλος).

Ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας) διαπιστώνει ότι στο ίδρυμα δίνουν φάρμακα στη Μυρτώ (Μ. Ζορμπά) που της μπλοκάρουν τη μνήμη. Ζητάει τη νομική βοήθεια του Αλέξη (Γ. Κοσκορέλλος), ο οποίος, μη θέλοντας πια καμιά επαφή με τον Στέφανο, αρνείται.

Η Άννα (Ν. Βραχάτη) θυμώνει, νομίζοντας πως ο Αλέξης δεν θέλει να βοηθήσει τη Μυρτώ επειδή είναι άπορη και φεύγει έξαλλη από το σπίτι του.

Η Όλγα υποψιάζεται τον Γρηγόρη για το δημοσίευμα εναντίον της και προειδοποιεί την Αθηνά (Ε. Μαρσίδου) να μαζέψει τον άντρα της. Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) προσεγγίζει φιλικά τη Νάντια (Α. Ανδρέοβιτς) που έρχεται στο κτήμα να πάρει τον Άρη. Η Νάντια καταλαβαίνει πως τα αισθήματα της Ελπίδας για τον Άρη είναι περισσότερο από φιλικά και του το λέει.

Δείτε το απόσπασμα που εξασφάλισε το gossip-tv.gr από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγρια γη...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved