Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη κάνει μία προσωπική «εξομολόγηση» στην Ελισάβετ
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη κάνει μία προσωπική «εξομολόγηση» στην Ελισάβετ

Τι θα δούμε σήμερα, 13 Νοεμβρίου στο Μαύρο Ρόδο

Ο Θέμης δείχνει να μην πείθεται από τις εξηγήσεις του Παράσχου και του ζητάει να ανακαλύψει περισσότερα για το ταξίδι της Αγγελικής στο Παρίσι.

Η Όλγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στη Γερακιανή, ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Κασσιανή προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδια του.

Η Γιάννα με τον Σταυρίνο θυμούνται με συγκίνηση τα παλιά και η Ηγουμένη κάνει μία προσωπική «εξομολόγηση» στην Ελισάβετ για να σιγουρευτεί ότι είναι πραγματικά έτοιμη για την κουρά της. H Αυξεντία ξεχνάει στην Παλιόβρυση κάποια αντικείμενα τα οποία βρίσκει ο Σαράντος.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε: Ο Πέτρος μένει στο σπίτι του Γιώργου και του Σταυρίνου και προσπαθεί να τους βοηθήσει με τα σχέδια του πρώτου. Η Ελισάβετ ζητάει συγχώρεση από την Ηγουμένη γιατί καταλαβαίνει ότι την έφερε σε δύσκολη θέση. Ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του.

Ο Παράσχος παίζει ένα παιχνίδι σε διπλό ταμπλό με τον Θέμη και την Αγγελική. Η Αλεξία στενοχωριέται με το διαζύγιο των γονιών της και ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τον Πέτρο και την Ελισάβετ.

Ο Μανόλης με την Ευτυχία ανησυχούν για το μέλλον της κόρης τους και θέλουν να την προστατέψουν. Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του. Η Πολυξένη δεν ενθουσιάζεται με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα. Ο Θέμης ανακαλύπτει μια φωτογραφία που του δημιουργεί υποψίες για τη γυναίκα του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved