Θρίλερ στην εκπομπή της Νικολούλη: Το τηλεφώνημα για βόμβα, οι απειλές εναντίον της και η έκρηξή της
Media

Θρίλερ στην εκπομπή της Νικολούλη: Το τηλεφώνημα για βόμβα, οι απειλές εναντίον της και η έκρηξή της

Σε σωστό... θρίλερ εξελίχθηκε χθες το βράδυ η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ» η οποία ασχολήθηκε, εκτός από την υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη και με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, η σορός του οποίου ακόμα δεν έχει εντοπιστεί. 

Την ώρα που βρισκόταν η εκπομπή στον αέρα, υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα αλλά η Αγγελική Νικολούλη παρέμεινε ατάραχη, κάνοντας τον σταυρό της για όλα όσα θα μπορούσαν να σκαρφιστούν κάποιοι για να κόψουν τη ροή του προγράμματος.

«Όλα τα έχω ακούσει, είχα χρόνια να το ακούσω αυτό», ήταν η πρώτη αντίδραση της Ελληνίδας Μις Μαρπλη η οποία με αποφασιστικότητα συνέχισε λέγοντας: «δεν κολώνουμε με μία βόμβα»

Μάλιστα, το ίδιο ατάραχη, η Αγγελική Νικολούλη αναρωτήθηκε ποιοι δεν θέλουν να συνεχίσει να βρίσκεται στον αέρα η εκπομπή της και τι φοβούνται.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

To θέμα όμως δεν τελείωσε εκεί αλλά συνεχίστηκε με ευθείες απειλές κατά της ίδιας της Αγγελικής Νικολούλη ώστε να μη συνεχίσει την έρευνα στην υπόθεση του Μάριου.

«Μην ψάχνεις άλλο για την υπόθεση του Μάριου, η ιστορία έχει τελειώσει», ήταν το μήνυμα που έβγαλε εκτός εαυτού την Αγγελική Νικολούλη η οποία όμως συγκρατήθηκε αλλά απάντησε στις απειλές:

«Αν ήταν έτσι, θα είχαμε σταματήσει και τότε δε θα ψάχναμε να βρούμε το αίμα του και να προχωρήσει η υπόθεση.

Και μας απειλείτε εσείς, και εσείς είστε και πίσω από τη βόμβα, που ο εγκέφαλος είναι στην φυλακή και οι υπόλοιποι είστε έξω και διασκεδάζετε.

Για το τούνελ δεν τελειώνει ποτέ τίποτα. Όσο μπορούμε θα ψάχνουμε και είμαι σίγουρη πως θα βρεθεί το πτώμα. Παρόλο που επιχειρήσατε να τον κάψετε και τον πήγατε αλλού» είπε η Αγγελική Νικολούλη μην αφήνοντας περιθώρια. Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved