Τηλεθέαση: Just the Two of Us ή Σπίτι με το Mega; Ποιο σόου κέρδισε το στοίχημα;
Media

Τηλεθέαση: Just the Two of Us ή Σπίτι με το Mega; Ποιο σόου κέρδισε το στοίχημα;

Τηλεθέαση: Χθες το βράδυ (12/11) η μουσική και το τραγούδι είχαν τον πρώτο λόγο με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha και τη Ρούλα Κορομηλά να έρχονται αντιμέτωποι τηλεοπτικά!

Ο μεν Νίκος Κοκλώνης, όπως κάθε Σαββατόβραδο, επεφύλασσε μεγάλες εκπλήξεις στο J2US, και φυσικά, όπως μας είχε προϊδεάσει, περιμέναμε πώς και πώς την εμφάνιση της Κατερίνας Λιόλιου που «ζέστανε» το κοινό αλλά και εκείνη του Σταμάτη Γονίδη για ένα καθαρά λαϊκό πρόγραμμα που έκανε το κέφι να πάρει φωτιά.

Στο Mega όμως, από νωρίς ο Αντύπας μαζί με την οικογένειά του αλλά και πολλούς αγαπημένους φίλους καλλιτέχνες, είχε στήσει το δικό του λαϊκό γλέντι με τη Ρούλα Κορομηλά επίσης να επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις τηλεοπτικά.

Τελικά, ο Νίκος Κοκλώνης και το Just the two of us κατάφεραν να κόψουν το... νήμα με το ποσοστό στο γενικό σύνολο να φτάνει στο 17,1% έναντι του 15,5% που σημείωσε το Σπίτι με το Mega.

Στο δυναμικό κοινό, η απόσταση ανάμεσα στα δύο προγράμματα μεγάλωσε κατά τρεις μονάδες. Δείτε πώς διαμορφώθηκε ο πίνακας τηλεθέασης για τη χθεσινή prime time ζώνη.

PRIME TIME

ΔΥΝΑΜΙΚΟ KOINOΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ALPHAJUST THE 2 OF US15,7%17,1%
MEGAΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA12,1%15,5%
ANT1FAMILY GAME7,6%8,3%
OPENΛΑΒΑ5,1%4,4%
ΕΡΤ 1ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣ4,8%7,2%
ΕΡΤ 1ΠΡΟΣΩΠΑ4%4,8%
OPENΟ,ΤΙ ΑΓΑΠΩ1,9%3,1%

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved