Ιατρόπουλος: «Αν έχεις λίγη τσίπα, δεν μπορείς να είσαι καλά με όσα συμβαίνουν γύρω σου»
Media

Ιατρόπουλος: «Αν έχεις λίγη τσίπα, δεν μπορείς να είσαι καλά με όσα συμβαίνουν γύρω σου»

Open Weekend: Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παράσταση που πρωταγωνιστεί «Άσπρο πάτο» στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Καποδίστριας» αλλά και στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Κοίταξε, στο θέατρο είμαι στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στη διασκευή “Άσπρο πάτο” που είχε σαρώσει πέρυσι. Έχω τη χαρά να δουλεύω με τον αδελφικό μου φίλο, τον Θοδωρή Αθερίδη που με σκηνοθετεί.

Οι άντρες είναι πάντα παιδιά και για αυτό θέλουν χάδι και στοργή ή έχουν ανάγκη από φιλίες με περισσότερο συναισθηματικό βάθος. Το έργο πραγματεύεται την προσπάθεια τεσσάρων ενηλίκων να γίνουν παιδιά μέσω του αλκοόλ. Είναι μαύρη κωμωδία και δείχνει την ανάγκη των ανθρώπων να ξεφύγουν και να ξεχαστούν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Έπειτα ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Εγώ σαν Μιχάλης ένιωσα αλλαγή μέσα μου και μαζεύτηκα από διάφορα πράγματα όταν έκανα τα παιδιά μου. Αλλά η ψυχή μου παραμένει η ίδια, νομίζω ότι είμαι 11-12 χρονών. Το ανέμελο είναι πάρα πολύ δύσκολο στις εποχές που ζούμε. Αν είσαι άνθρωπος που έχεις λίγη τσίπα, δεν μπορείς να είσαι καλά για όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου, επηρεάζεσαι. Νομίζω ότι ζωή είναι στιγμές και κοιτάμε να “κλέψουμε” λίγες στιγμές για να έχουμε μια γεύση ευτυχίας».

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved