Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας και η Βαλέρια ζουν ένα δράμα
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας και η Βαλέρια ζουν ένα δράμα

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Πετράν προσπαθεί να αποφύγει τη συνάντηση με τον Ανδρέου και παίρνει άρον άρον την Κατερίνα και την Τούλα για να γυρίσουν στον Πλάτανο.

Ο Ηλίας και η Βαλέρια ζουν ένα δράμα, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έπεσαν ξανά στην παγίδα της Ζαφείρως. Tο ίδιο δράμα ζει και ο παπάς όμως, που πάνω στην απελπισία του ζητάει βοήθεια από τη βελζεβούλα.

Η Κατερίνα, επιστρέφοντας στον Πλάτανο, τσακώνεται για μια ακόμα φορά με τον Παναγή, που αποφασίζει να ξεκαθαρίσει με τον Πετράν. Το ίδιο επιθυμούν κι ο Κανέλος με τον Τζώρτζη, όμως, ο τσακωμός τους ταράζει τη Χρύσα που αναγκάζεται να πάει εκτάκτως στο γυναικολόγο. Την ίδια ώρα, ο Εγκέφαλος έχει πλευρίσει το Θοδωρή και την Αγγέλα και έχει βρει το τέλειο πάτημα για να προχωρήσει τα σχέδια του...

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Χρύσα καταλαβαίνει ότι η ληστεία ήταν στημένη και ξεσκεπάζει τον Σίμο, που κάνει ό,τι μπορεί για να βγάλει λάδι τον Κανέλλο. Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάει να μείνει στο κοινόβιο και ο Χαραλάμπης κοντεύει να βγει από τα ρούχα του. Τα αγόρια του Πλατάνου κατεβαίνουν στην Αθήνα και κάνουν «ντου» στο μπαρ που διασκεδάζει ο Πετράν με την Κατερίνα και την Τούλα.

Κι ενώ ο Παναγής βάζει μπροστά το σχέδιο με την κωδική ονομασία «Τιμόθεος» για να τα ξαναβρεί με τη γιατρέσσα μας, τελικά τα κάνει τρις χειρότερα. Τα σχέδια της Ζαφείρως, από την άλλη, πάνε πρίμα, και η πρώην θρούμπα τυλίγει τους Πλατανιώτες σε μια κόλλα χαρτί, με σκοπό να τους κλέψει τα λεφτά της αναδάσωσης. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα ετοιμάζεται να γνωρίσει στην Κατερίνα τον Εγκέφαλο και ο Πετράν δεν ξέρει από πού να φύγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved