Σούζη: «Τελείωσε το πανηγύρι που παρουσίαζαν τον καιρό μοντέλα, δεν μπορούμε να χαριεντιζόμαστε»
Media

Σούζη: «Τελείωσε το πανηγύρι που παρουσίαζαν τον καιρό μοντέλα, δεν μπορούμε να χαριεντιζόμαστε»

Η Χριστίνα Σούζη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή After Dark και αναφέρθηκε στην πιο άβολη τηλεοπτική της στιγμή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ αλλά και την εποχή που κυρίες που δεν ήταν μετεωρολόγοι, παρουσίαζαν τον καιρό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η άβολη στιγμή μου ήταν όταν δεν κατάλαβα τι μου έλεγαν. Είχε τελειώσει ο χρόνος και δεν έπρεπε να συνεχίσω να μιλάω σε ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων και την είπα λίγο σε κάποιον που δεν έπρεπε να την πω. Στη κυρία Εύα Αντωνοπούλου, αν και όταν μιλούσα και βέβαια ήξερα ότι ακουγόμουν στον αέρα. Για αυτό λέω ότι ήταν μια άβολη στιγμή γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ και αυτό είναι το θέμα», είπε αρχικά η Χριστίνα Σούζη.

Και πρόσθεσε: «Παλαιότερα κυρίες που δεν ήταν μετεωρολόγοι «διάβαζαν» τον καιρό σε autocue. Ναι, βέβαια. Πως θα ξέρει έναν μοντέλο να πει τον καιρό; Κοίτα, ευτυχώς αυτό τελείωσε».

Και υπογράμμισε: «Και λέω ευτυχώς γιατί ο καιρός δεν είναι στολίδι για τον καθένα! Δεν μπορεί να παίζουμε με αυτό δηλαδή και να χαριεντιζόμαστε. Οπότε νομίζω ότι καλώς τελείωσε όλο αυτό το πανηγύρι»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Σούζη: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με την Αναστασοπούλου: «Πέρασε από σαράντα κύματα»

Χριστίνα Σούζη: Η επιστροφή της είναι γεγονός - Τα χειροκροτήματα και οι απίστευτες ατάκες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved