Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ προσπαθεί να διαχειριστεί την αναβολή της κουράς της
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ προσπαθεί να διαχειριστεί την αναβολή της κουράς της

Τι θα δούμε σήμερα, 15 Νοεμβρίου στη σειρά, Μαύρο Ρόδο

Η Αλεξία έρχεται πρώτη φορά σε ουσιαστική επαφή με τη δουλειά του πατέρα της και με το ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο.

Ο Παράσχος θα χρειαστεί να αποδείξει στον Θέμη την αφοσίωσή του. Η Αυξεντία, με τη βοήθεια του Μανόλη, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την εκταφή του Διακοσάββα. Ίσως, όμως, να είναι ήδη αργά∙ ο Σαράντος έχει αποφασίσει να ψάξει καλά την Παλιόβρυση.

Η συνάντηση του Πέτρου με τον Μητροπολίτη δε θα έχει το περιεχόμενο που περιμένει. Η Ελισάβετ προσπαθεί να διαχειριστεί την αναβολή της κουράς της. Ο Πέτρος κάνει μια νέα επίθεση αγάπης στην Ελισάβετ.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο είδαμε:

Ο Βίκος επισκέπτεται την Κύρα, ενώ ο Θέμης παραμονεύει για να μάθει τι συμβαίνει. Ο Φραγκίσκος με την Όλγα έχουν εκνευριστεί με τον Πέτρο που δεν τους λέει τι συμβαίνει. Η Ελισάβετ εξομολογείται στον Μητροπολίτη αυτό που έγινε, αλλά λέει ψέματα. Η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια του Μανόλη. Στη συνάντηση του Θέμη και του Βίκου η σύγκρουσή τους παίρνει επικίνδυνη τροπή.

Ο Θέμης δείχνει να μην πείθεται από τις εξηγήσεις του Παράσχου και του ζητάει να ανακαλύψει περισσότερα για το ταξίδι της Αγγελικής στο Παρίσι. Η Όλγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στη Γερακιανή, ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Κασσιανή προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδια του. Η Γιάννα με τον Σταυρίνο θυμούνται με συγκίνηση τα παλιά και η Ηγουμένη κάνει μία προσωπική «εξομολόγηση» στην Ελισάβετ για να σιγουρευτεί ότι είναι πραγματικά έτοιμη για την κουρά της. H Αυξεντία ξεχνάει στην Παλιόβρυση κάποια αντικείμενα τα οποία βρίσκει ο Σαράντος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved