Πετρουτσέλι για Πρωινό και Λιάγκα: «Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου»
Media

Πετρουτσέλι για Πρωινό και Λιάγκα: «Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου»

Στο «MEGA Καλημέρα» και στην παρέα της Ελεονώρας Μελέτη επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας η Φλορίντα Πετρουτσέλι η οποία αποκάλυψε το επαγγελματικό ραντεβού που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα και πως αναθεώρησε την άποψή της για εκείνον! 

Η παρουσιάστρια αρχικά μίλησε για το εάν παρακολουθεί το «MEGA Καλημέρα».

Σηκώνομαι κατά τις 7 η ώρα και το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να ανάβω την τηλεόραση. Βλέπω πρώτα άλλα πράγματα και μετά βλέπω εσάς, πάντα στο MEGA. Τα συναισθήματά μου είναι περίεργα, από τη μία νιώθω ένα κενό, γιατί είναι μία δουλειά που αγαπώ πάρα πολύ, μία παρέα ωραία. Κάποιες στιγμές γίνεσαι και λίγο γραφικός, όταν ακούς κάποιον για παράδειγμα να λέει ότι «τους αγαπάω και τα λοιπά», αλλά εγώ έτσι νιώθω», ανέφερε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Μου λείπετε γιατί σας νιώθω ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Καμιά φορά όταν χαζεύω στο youtube βλέπω κάτι βιντεάκια που «κλαίγαμε» από τα γέλια με πράγματα που είχαμε κάνει και λέω «τι ωραία που είχαμε περάσει». Μου έκανε πολύ καλό όλο αυτό. Νιώθω μέσα από την παρουσία μου στην εκπομπή ότι ωρίμασα και πήγα ένα βήμα παρακάτω», συμπλήρωσε.

Για την επαγγελματική πρόταση που δέχθηκε, αποκάλυψε πως, «είχα γίνει «ανάρπαστη». Έκανα ένα ραντεβού με τον Γιώργο Λιάγκα. Μπορώ να πω ότι άλλαξα γνώμη για τον Γιώργο γιατί τον είχα αλλιώς στο μυαλό μου. Όταν μίλησα μαζί του αναθεώρησα κάποια πράγματα, αλλά νιώθω ότι δεν ήταν αυτό που ήθελα για μένα. Από τη στιγμή που έφυγα από το «MEGA Καλημέρα», από τη στιγμή που έχεις τον πήχη ψηλά, δεν μπορείς να κάνεις κάτι για το οποίο δεν είσαι σίγουρος απόλυτα. Δεν ξέρω εάν το φοβήθηκα ή δεν ήμουν ακόμα έτοιμη. Κάναμε μία κουβέντα για να είμαστε μαζί στην εκπομπή αλλά δεν θεώρησα ότι ήταν η σωστή στιγμή για μένα ή το περιβάλλον σωστό. Όχι για τον Γιώργο, γιατί δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό που πραγματικά ήθελα. Είναι μία εκπομπή στο μεγαλύτερο κομμάτι της ενημερωτική, εμένα η ενημέρωση δεν είναι και το καλύτερό μου, οπότε να πάω εκεί να πω τι; Τελικά πήρα αυτή την απόφαση και δεν τη μετανιώνω».

«Έχω μιλήσει για κάποια πράγματα, η δουλειά μου αρέσει πολύ αλλά πρέπει να βρω μια χρυσή τομή ώστε να βρω το κατάλληλο πράγμα που μου ταιριάζει και μου αρέσει. Δεν θέλω να κάνω κάτι απλά για να το κάνω. Δεν θέλω να γυρίσω για να κάνω κάτι, θέλω να κάνω κάτι που να περνάω καλά και μέσα από αυτό να μπορώ να συνδυάζω και την οικογένειά μου. Δεν θέλω ούτε να δουλεύω και να αφήνω την οικογένειά μου πίσω, ούτε να είμαι μόνο στο σπίτι. Κάθε εμπόδιο για καλό», συμπλήρωσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Τέλος, για την επιχειρηματική της δραστηριότητα ανέφερε: «Μπορείτε να με πείτε και ανερχόμενη επιχειρηματία, έχω εταιρεία με κοσμήματα. Θέλω να ασχολούμαι με κάτι και να νιώθω δημιουργική. Μου αρέσει να κάνω πολλά πράγματα και μέσα σε αυτό είναι και τα κοσμήματα. Επειδή όμως τα κοσμήματα είναι πολύ ακριβά, υπάρχουν κοσμήματα γουστόζικα που σου φτιάχνουν τη διάθεση».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved