Χτίζεται ολόκληρο κάστρο για τη «Μάγισσα»
Media

Χτίζεται ολόκληρο κάστρο για τη «Μάγισσα»

Σε άλλον... αιώνα θα μας μεταφέρει ο ΑΝΤ1 στις αρχές του 2023, φέρνοντας στις οθόνες μας την πολυαναμενόμενη «Μάγισσα».

Τα γυρίσματα της σειράς που διαδραματίζεται το 1818 στην προεπαναστατική Μάνη, ξεκινούν άμεσα ενώ με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρά η κατασκευή των σκηνικών για τη δημιουργία ολόκληρου κάστρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τις ανάγκες της «Μάγισσας» κατασκευάζονται ένα τεράστιο οίκημα, που θα περιλαμβάνει εντυπωσιακή πρόσοψη, μεγάλα τείχη, αλλά και πολεμίστρες αναπαριστώντας τα πυργόσπιτα του 1800, καθώς και άλλα σκηνικά στη γύρω περιοχή.

Στόχος του ΑΝΤ1 είναι η σειρά που υπογράφει η dream team των «Άγριων μελισσών» (Μελίνα Τσομπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης στο σενάριο και Λευτέρης Χαρίτος στη σκηνοθεσία) να βγει στον αέρα έως το τέλος Ιανουάριου με αρχές Φεβρουάριου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Έλλη Τρίγγου, τον Αναστάση Ρόίλό, τον Γιώργο Γάλλο, την Κατερίνα Λέχου, τον Τάσο Νούσια και τον Νίκο Ψαρρά.

Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση είναι αρκετά σκοτεινή και περίπλοκη. Τοποθετείται χρονικά σε μια εποχή δύσκολη για τους Έλληνες. Η χώρα ετοιμάζεται για τη μεγάλη επανάσταση. Δύο οικογένειες στη Μάνη βρίσκονται αντιμέτωπες, λόγω μιας τεράστιας βεντέτας. Προκειμένου να ενωθούν, για χάρη του μεγάλου αγώνα, συνάπτουν έναν γάμο μεταξύ των παιδιών τους. Από αυτό τον γάμο γεννιέται ένα μικρό αγοράκι, το οποίο και χάνεται ξαφνικά, λίγους μήνες μετά τη γέννησή του.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved