Φοίβος Παπαδάκης: Η συνεργασία με τη Μάριον, ο εθισμός της TV και η κατανόηση της κοπέλας του!
Media

Φοίβος Παπαδάκης: Η συνεργασία με τη Μάριον, ο εθισμός της TV και η κατανόηση της κοπέλας του!

O Φοίβος Παπαδάκης μιλάει για τη συνεργασία του με τη Μάριον Μιχελιδάκη, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη δουλειά αλλά και για το κατά πόσο δείχνει κατανόηση η σύντροφός του όταν τον βλέπει συνεχώς απασχολημένο με το κινητό για να παρακολουθεί την επικαιρότητα ή να μιλάει στα τηλέφωνα. 

■ Πώς είναι η συνεργασία με τη Μάριον Μιχελιδάκη;

Είναι η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μου με τη Μάριον και από ολόκληρη την ομάδα, η οποία έχει αλλάξει, αλλά έχω με όλους πολύ καλή σχέση. Ο στίβος της τηλεόρασης είναι πολύ απαιτητικός Είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά, το ήξερα από πριν και το βιώνω τώρα που είμαι μέσα σε αυτό. Προσπαθώ καθημερινά να τιμώ την επιλογή των συνεργατών μου, γιατί ήμουν επιλογή τους. Μαθαίνω πολλά πράγματα, γιατί μπορεί να είμαι δημοσιογράφος αρκετά χρόνια, αλλά στο τηλεοπτικό κομμάτι είμαι ακόμη άπειρος και έχω πολύ δρόμο μπροστά μου.

■ Τι σας δυσκολεύει περισσότερο στην τηλεόραση;

Αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη, επειδή βγαίνω στην τηλεόραση και με παρακολουθεί ο κόσμος. Προσπαθώ να λέω σωστά πράγματα με καλά ελληνικά και να διασταυρώνω κάθε είδηση. Επίσης πρέπει να βρίσκουμε πρωτότυπα θέματα κάθε ημέρα. Σε μια καθημερινή εκπομπή όλο αυτό είναι δύσκολο.

■ Πώς διαμορφώνετε την ατζέντα της εκπομπής; Η τηλεθέαση παίζει ρόλο;

Δίνουμε βάση στα νούμερα και παρακολουθούμε πώς πάνε, όμως ως ομάδα πάντα δίνουμε περισσότερη σημασία στα θέματα που εμείς θεωρούμε σημαντικά. Είμαστε σε μια περίοδο που τηλεοπτικά όλοι παίζουμε και ψυχαγωγία και ενημέρωση, με μια μεγαλύτερη στην ενημέρωση. Ό,τι ώρα και αν βάλεις τηλεόραση, θα δεις τα ίδια θέματα... Είναι περίεργη η τηλεοπτική μας κατάσταση. Εμείς προσπαθούμε μέσα στη μαυρίλα να είμαστε αισιόδοξοι.

«Η κοπέλα μου δείχνει κατανόηση»

■ Πολλοί λένε πως, αν ασχοληθείς με την τηλεόραση, είναι δύσκολο να φύγεις.

Νομίζω ότι ισχύει. Δεν έχω τόσο μεγάλη εμπειρία, αλλά η αδρεναλίνη της τηλεόρασης νομίζω πως είναι εθιστική.

■ Μπορείτε να μην ενημερώνεστε κάποιες ώρες, να κλείνετε το κινητό;

Ακόμη και όταν χαλαρώνω στον καναπέ ή όταν τρώω με την κοπέλα μου, πάντα θα κοιτάξω το κινητό να δω αν έσκασε κάποιο θέμα.

■ Αν η κοπέλα σας δεν είναι από τον ίδιο χώρο, το ανέχεται;

Η δική μου κοπέλα το ανέχεται, όμως μπορώ να καταλάβω ότι κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν και είναι σεβαστό. Προσπαθώ να βάζω ένα μέτρο στη ζωή μου, είτε είναι μια έξοδος με την κοπέλα μου ή κάποια δραστηριότητα, ώστε να χαλαρώνω.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved