Η απολογία του Μάνου Παπαγιάννη: «Ο γιος μου με ρώτησε όταν γύρισα στο σπίτι…»
Media

Η απολογία του Μάνου Παπαγιάννη: «Ο γιος μου με ρώτησε όταν γύρισα στο σπίτι…»

Το πρωινό έφερε στο φως την απολογία του Μάνου Παπαγιάννη στην υπόθεση με τη Σοφία Παυλίδου

Η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα από το δικαστήριο, ενώ ο Μάνος Παπαγιάννης ένοχος για σωματική βλάβη και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 μήνες με αναστολή.

Ο Μάνος Παπαγιάννης στην απολογία του ανέφερε: «Ο Καλυβάτσης ήρθε και μου είπε τότε «Η μ@@@@@@@ θα έχει τα νεύρα της». Μου είπε ότι το έκανε επίτηδες και δεν είπε την ατάκα. Εγώ δεν το πίστεψα αυτό το πράγμα, ότι κάποιος ηθοποιός θα έκανε τέτοιο πράγμα. Έτσι όπως ήμουν, φωνάζω την Παυλίδου. Εκείνη ήρθε και τη ρώτησα «γιατί ρε Σοφία;». Μου είπε με έντονο ύφος «Έτσι, δεν ήθελα, δε μου βγήκε» και πάει να φύγει. Της λέω «τι εννοείς δε σου βγήκε;». Μου λέει «αυτά είναι μαλ@κ@@ς δικές σου, δεν είναι στο έργο. Δεν το ξαναλέω αυτό, να πας να…»!»!


Και συνέχισε λέγοντας: «Στην πορεία ανέβηκα πάνω, βριζόμασταν και η Παυλίδου φεύγει. Πριν κλείσει την πόρτα μου λέει “να πας να… εγώ αυτό δεν το λέω”. Ανοίγω την πόρτα και της λέω “μην μου κλείνεις την πόρτα εμένα” και μου επιτέθηκε με τα χέρια της στο πρόσωπο. Τα έβγαλα από πάνω μου. Δεν την έσπρωξα, δεν έκανα κάτι. Γενικά αποφεύγω τους γιατρούς και δεν το θεώρησα κάτι σοβαρό ώστε να επισκεφτώ γιατρό. Δε σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εναντίον μου σε μια δίκη πέντε χρόνια μετά.»!

Και πρόσθεσε: «Ο Καλυβάτσης όταν πήγε να κλείσει αυτή τη δουλειά τον ρώτησαν τι χρήματα θέλει. Η ερώτησή του ήταν “πόσα χρήματα παίρνει ο Μάνος;”. Τότε γύρισε η παραγωγή και του είπε ότι παίρνω 1.800 ευρώ. Τότε εκείνος απάντησε ότι θέλει να πάρει 1.801 ευρώ…

Είχα υποσχεθεί ότι την επόμενη θα πάρω τηλέφωνο τη Παυλίδου να ζητήσω συγγνώμη. Μετά ήρθε η αστυνομία να με συλλάβει. Εκεί κατάλαβα πως τα πράγματα έχουν πάρει μεγάλη έκταση. Δε μπορούσα να ζητήσω συγγνώμη. Όλη η ατμόσφαιρα εκείνη την περίοδο ήταν τρομακτική. Μου είχε προκαλέσει μεγάλη ζημιά, έχω καταστραφεί επαγγελματικά, οικονομικά. Κανένας δε θέλει να δουλέψει μαζί μου.

Η σύζυγός μου τρέμει και μόνο στο άκουσμα της Σοφίας Παυλίδου. Η κόρη μου η μεγάλη αγχώνεται πάρα πολύ. Έχω αντιμετωπίσει μεγάλο Γολγοθά. Δε θα ήθελα το θέμα να πάει στο Εφετείο και να μπει οριστική ταφόπλακα. Θα καταστρέψουν τα όνειρά μου. Ο γιος μου με ρώτησε όταν γύρισα τις προάλλες στο σπίτι “τι βγήκες;”. Θέλω να γυρίσω σπίτι και να του πω “βγήκα αθώος”»!


Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Το πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved